Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Haftasonu KadıköySahne'deydik

23 Eylül 2013 16:39
Geçtiğimiz günlerde KadıköySahne’de çok güzel bir haftasonu geçirdik. Bir önceki hafta Kadıköy’de yaşanan olaylar nedeniyle konserler iptal edilmişti fakat bu hafta Birsen Tezer, Korhan Futacı&Kara Orkestra ve Yalnızlar Partisi ile KadıköySahne, sezonu güzel açtı.

Geçtiğimiz yıl Kadıköy’de yeni bir konser mekanı olarak açılan KadıköySahne, Anadolu yakasında oturanlar için kısa zamanda sevilen bir mekan haline geldi. Ne de olsa konser için karşı yakaya geçmek gece gece çok zahmetli. Geç gelen metrobüsler, kalabalık 110’lar, 112’ler… Sevdiğimiz sanatçıları bu yakada ağırlamak ise ayrı bir keyif.

Cuma akşamı Birsen Tezer’le başladık eğlenmeye. İstanbul’da yazdan sonraki ilk konserini veren Birsen Tezer, çok güzel bir kalabalığa en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserin iki bölümü de harikaydı. Tunç Öndemir’le düetleri, Gürol Ağırbaş’ın, Emre Tankal’ın ve Derin Bayhan’ın soloları Birsen Tezer konserlerinin vazgeçilmez güzellikleri. Ardından Korhan Futacı&Kara Orkestra sahneye çıktı. Müziklerinde psychedelic ve deneysel caza kadar birçok tarzı müziklerinde barından grup, “Pavurya” isimli albümlerinden şarkıların da olduğu özel bir repertuarla geceyi sonlandıran grup oldu. Ayrıca Korhan Futacı&Kara Orkestra her cuma 00:30'da KadıköySahne'de olacak.

Cumartesi gecesi ise Yalnızlar Partisi gecesiydi. Standart FM’in yılda birkaç kez düzenlediği bu parti, radyonun dinleyicilerini bir araya topluyor. İkinci kez KadıköySahne’de düzenlenen partide Umut Adan ve Can Gox sahne aldı. Mekan yine çok kalabalıktı. O kadar kalabalıkta kolonların arkasında kalanlar için üzgünüm ama kolonlar eğlenmeye engel değil. Gördüğüm kadarıyla herkes çok eğleniyordu.

Bu hafta Çarşamba akşamı Ceylan Ertem KadıköySahne’de olacak. Biz GaRaJ Müzik Birimi olarak yine orada olacağız. Bizi ağırlayan ve güzel bir haftasonu geçirmemizi sağlayan KadıköySahne ekibine ve Aysun Gündoğdu’ya teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi iletiyoruz.

Etkinliklere ve ayrıntılarına ulaşmak istiyorsanız, GaRaJanda’yı ziyaret edebilirsin.

Aslı Serindağ :: Twitter @asliserindag

Yorumlar

Taze haberler