Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Perşembe Radyosu "12. Hafta"

10 Ekim 2013 11:09
Perşembe Radyosu'na hoş geldiniz.

Her haftanın tek perşembesinde yayınladığımız bağımsız müzik bölümü Perşembe Radyosu, özellikle Türkiye'de yayınlanmayan albümlerin ve şarkıların dinleyiciye ulaşmasını amaçlıyor. Popülaritesini sağlayamamış müzik gruplarından, mini projelere, yeni müzik tarzlarından, Soundtrack'lere kadar, kısıtlama olmaksızın 'o haftaya' konu olan tüm yeni şarkıları sizlere ulaştırmaya çalışan bölümümüzden keyif almanızı, yeni gruplar, şarkılar ve müzisyenler keşfetmenizi dileriz.



Palma Violets – Rattlesnake Highway

Palma Violets çıkış albümü 180 ile Şubat ayında ilk kez dinleyicileriyle tanıştı. Londra çıkışlı Indie Rock grubu iki ana etmen, Samuel Fryer ve Chilli Jesson'ın vokalleriyle ön plana çıkıyor.

180'in tanıtımlarıyla müzik dünyasında yer edinmeye çalışan Palma Violets albüm içeriğinden Rattlesnake Highway'in video klibiyle tekrar gündemde.



Klibin yönetmenliğini Douglas Hart üstlenmiş.

Cults – 'High Road'

Madeline Follin ve Brian Oblivion'un müzik grubu Cults yeni stüdyo albümü Static'in tanıtımlarına hız verdi. Columbia etiketiyle yayınlanacak albüm Indie Pop tarzında. Albümden daha öncede dinleme fırsatı yakaladığımız High Road yeni video klibiyle tekrar yayınlandı.



Static 15 Ekim'de çıkıyor.

Starwalker – 'Bad Weather'

EP'leri Bad Weather ile dinleyicileriyle tanışmaya hazırlanan Starwalker iki üyesi Jean Benoit Dunckel ve Bardi Johannsson'ın müzik projesi.

EP ile aynı taşıyan Bad Weather video klibiyle aşağıdaki bağlantıdadır.



Klibin yönetmenliği Jeaneen Lund ve Saevar Gudmundsson tarafından üstlenilmiş.

Poliça – 'Warrior Lord'

İkinci stüdyo albümü Shulamith'i bu Nisan ayında çıkaran Poliça, albüm içeriğinden Warrior Lord için yeni bir video klip hazırladı.

Isaac Gale ve David Jensen imzası taşıyan video klibe aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.



Moonface - Love The House You’re In

Spencer Krug'ın müzik projesi Moonface yeni albümü Julia With Blue Jeans On 29 Ekim'de çıkarıyor. Albümden dinleme fırsatı bulduğumuz Everyone Is Noah, Everyone Is The Ark, Perşembe Radyosu 6. Hafta'da.

Plak şirketi Paper Bag aracılığıyla düzenlenen canlı performansla, albüm içeriğinde de yer alacak Love The House You’re In'i aşağıdaki bağlantıdan dinleyebilirsiniz.



Twitter@Sercan Saka

Yorumlar

Taze haberler