Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Perşembe Radyosu "13. Hafta"

24 Ekim 2013 14:35
Perşembe Radyosu'na hoş geldiniz.

Her haftanın tek perşembesinde yayınladığımız bağımsız müzik bölümü Perşembe Radyosu, özellikle Türkiye'de yayınlanmayan albümlerin ve şarkıların dinleyiciye ulaşmasını amaçlıyor. Popülaritesini sağlayamamış müzik gruplarından, mini projelere, yeni müzik tarzlarından, Soundtrack'lere kadar, kısıtlama olmaksızın 'o haftaya' konu olan tüm yeni şarkıları sizlere ulaştırmaya çalışan bölümümüzden keyif almanızı, yeni gruplar, şarkılar ve müzisyenler keşfetmenizi dileriz.

Teknolojinin nimetlerinden yararlanan köşemiz artık GaRaJ YouTube Kanalında.

LAKE - Do You Recall?

LAKE'in yeni şarkısı Do You Recall? saf elektronik tema üzerine kurgulanmış harika bir gitar, vokal şarkısı. Geçişlerdeki basit ama bir o kadar yakışıklı gitar seçimleri nedeniyle listemize giren şarkı grubun The World Is Real isimli albümünün yeni video klibi.



Yeasayer – Glass Of The Microscope

Glass Of The Microscope, Yeasayer'in 2012 yılında çıkan Fragrant World isimli albümünün içeriğine bulunuyor. Yeni video klibiyle tekrar gün yüzüne çıkan şarkı Hollanda'da bulunan Leiden üniversitesinde filme alınmış. Yönetmen Ruben van Leer klibi, grup üyelerinin gizemli bir salgına çözüm arama çabaları olarak açıklamış.



The Paper Kites – Young

States isimli albüm ile müzik dünyasına adım atan The Paper Kites, albümde yer alan Young isimli şarkı için yeni bir video klip hazırladı. Darcy Prendergas'ın yönetmenliğini üstlendiği klipte, bir çok insan yüzünü kör edici bir hızla yer değiştirirken görüyoruz. Yumuşak bir akustik gitar arpeji üzerine aynı saflıkta bir vokali hissettiğiniz şarkı, yine elektro gitar vokal işbirliklerinden.



State, The Paper Kites resmi internet adresinden satın alınabilir.

Woman’s Hour – Darkest Place

Woman’s Hour'un yeni klibi Darkest Place Indie Pop türünde başarılı bir eser. Tümü siyah beyaz olarak hazırlanmış video klip, şarkı sözleriyle anlatılan ilişkideki hayal kırıklığını, bir erkek elinin kadının gözlerini açma çabasında yatan metaforla açıklamış.



White Denim – Looking For A Place To Start

Önümüzdeki hafta yeni albümü Corsicana Lemonade'i dinleyicileriyle paylaşacak White Denim, albüm içeriğinden Looking For A Place To Start'ı sunar.

White Denim'in yeni albümü benimde merakla beklediğim eserler arasında. Bunun en önemli nedeni ise grubun çok geniş yelpazede müzik yapıyor olması. 2005 yılından itibaren Saykodelik Rock'tan Caz müziğe, Dub'dan Punk- Rock'a bir çok türde eser veren grup çeşitliliği nedeniyle takip edilmeye değer.

Yorumlar

Taze haberler