Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nublu'da All-Star Gecesi (Maden Öktem Ersönmez)

24 Ekim 2013 21:35
Dün gece (23.10.13), İlhan Erşahin'in müzikseverlere kazandırdığı Nublu'da, üç yetenekli adamı dinleme fırsatı buldum. Hepsini ayrı ayrı manyakça dinlediğimden, üçünün beraber çalmalarını hayal etmesi bile, bazen kasabiliyor.

Gitarda Sarp Maden, bas gitarda Alp Ersömez ve davulda Volkan Öktem. Caz dinlemeyi sevip de, bu üç müzisyeni canlı dinlemeyen kalmasın lütfen. Virtüözlerimizi dinlemeye gelenlere ufak bir sürpriz de Şevval Sam'dan geldi. Tesadüfün böylesi, son şarkının bi' kısmında (bi' kısmı diyorum, çünkü şarkılar yaklaşık 15 dakika) Şevval Sam'da vokal yaparak pastanın çileğini eklemiş oldu. Bu arada Volkan Öktem'le birlikte ritm tutmaya, elbette çalışacaksınız ama olmuyor, olmuyor. Kendinizi boşuna yormayın.

Eskiden Genco Arı'nın da bulunduğu Quartet Muartet projelerinin sonrasında, her sene Nublu'yu şereflendirmeye devam ediyorlar.

Bu arada Nublu da, küçük bir mekan olsa da, çok sağlam bir yeraltı mekanı. Şahsen dinlediğim grupların çoğu da, Nublu'da sahne alıyor. Şiddetle tavsiye edilir.

Üçlünün geçen seneki performanslarından bir videoyu sizinle paylaşalım.



Onur Narinoğlu :: Twitter @onarinoglu

Yorumlar

Taze haberler