Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Altuğ Akınsel'in "Değişmişiz" Klibi Yayınlandı.

11 Kasım 2013 15:17
2012 Yılında çıkardığı albümündeki 10 şarkınında söz ve müzikleri ile aynı zamanda aranjörlüğü kendisine ait olan Altuğ Akınsel’in albümle aynı adı taşıyan şarkısı “DEĞİŞMİŞİZ”in video klibi Beykoz Korusunda yapılan 14 saatlik bir ekip çalışmasıyla gerçekleştirildi.
Klibin yönetmen koltuğunda, ‘Kendisi içinde bir ilk’ olduğunu söyleyen ALTUĞ AKINSEL, Görüntü yönetmenliğinde ise önceki kliplerinde de birlikte çalıştıkları KORAY ERÇELEBİ yer almakta.
Kamera arkasında 10 Kişilik bir ekibin yer aldığı klipte, Uzun zaman sonra bir araya gelmiş iki arkadaşın geçmişin kendisini günümüzde var etmesi üzerine ortaya çıkan hakikat ile yüzleşmeleri ve çocukluklarına dönmesi konu ediliyor. Klipte ALTUĞ AKINSEL ve CEREN ERDEM’in yanı sıra, çocuk oyunculardan YİĞİT BOLLUK ile MELEK LUCY LEONARD’da yer almakta.
Sosyal Medya üzerinden #AslındaÇoktan hashtagi ile kendisinden söz ettirmeye başlayan ALTUĞ AKINSEL’in “Değişmişiz “ adlı şarkısının video klibi müzik kanallarında yer almaya ve müzikseverlerle buluşmaya başladı.

www.altugakinsel.com
www.facebook.com/altugakinselband
www.twitter.com/altugakinsel


Yorumlar

Taze haberler