Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Santana - Corazon

26 Kasım 2013 03:35
Santana’ya Latin Müziğin En Önemli İsimlerinin Eşlik Ettiği
Yeni Stüdyo Albümü “Corazon” 2014’ün İlk Aylarında Yayınlanıyor!



10 Grammy ödüllü Santana’nın Latin Grammy Ödülleri basın toplantısında ilk kez dinleyicilerin beğenisine sunulan yeni albümünün ilk single’ı “La Flaca” dijital ortamda yayınlandı! Santana’ya platin plak ödüllü Juanes eşlik ettiği şarkıyı Santana hayranları 25 Kasım itibariyle iTunes’dan indirip dinleyebilirler.

Santana’nın 14 Aralık’ta Meksika’da gerçekleşecek ve bir DVD’de de yer alacak olan “Corazón, Live From Mexıco: Live It To Believe It” konseri de; sanatçının Meksikalı köklerini ve Meksika kültürüne saygı duruşu niteliğinde olacak. Santana’ya bu konserde eşlik edeceği kesinleşen isimler arasında Gloria Estefan, Lila Downs, Niña Pastori, Salvador Santana ve Diego Torres gibi Latin müziğin önde gelen isimleri yer alıyor.

Albüm ve konser projesi olarak planlanan “Corazon” ile Santana’nın Latin müziği ve diğer müzik türleri üzerindeki etkisi ve değeri bir kez daha gözler önüne serilecek. Sanatçının prodüktör Lester Mendez ile birlikte kaydettiği yeni albümünün baş yapımcılığını ise Carlos Santana ile birlikte Santana’nın de uzun süredir birlikte çalıştığı Sony Music’in önde gelen isimlerinden Clive Davis ve Sony Music Latin’in Ceo’su olan Afo Verde üstleniyor.

Yorumlar

Taze haberler