Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Perşembe Radyosu "23. Hafta" (Yılın Özeti)

2 Ocak 2014 18:39
Perşembe Radyosu'na hoş geldiniz.

Her haftanın tek perşembesinde yayınladığımız bağımsız müzik bölümü Perşembe Radyosu, özellikle Türkiye'de yayınlanmayan albümlerin ve şarkıların dinleyiciye ulaşmasını amaçlıyor.

23. haftanın özeti olarak tasarladığım bu bölüm Ocak ayının, yani kişisel bir deyişle skor tutma ayının klişesi. 70'li ve 80'li yılların özlemiyle yaşayan 90 jenerasyonunun üyesi bendeniz bu bölümü; O dönemin şık ağabey ve ablalarının "kasetler ilk önce İstanbul'a gelirdi, biz bir Beatles'ı bilirdik, Pink Floyd'u falan hep üniversite için İstanbul'a gelince gördük" deyişlerine namı yerindeyse kapak olsun diye hazırlıyorum. Bu nedenledir ki grup tekrarını minimuma indirip, 5 - 7 şarkıyla sınırladığım bölümde 23 Haftadır tek değişmeyen kısım "Her haftanın tek Perşembesi" sloganı.

2013 yılının Temmuz ayında hazırlamaya başladığım Perşembe Radyosu 130 yeni grup/sanatçıyı beğeninize sunmak için bir araç oldu. Bu 130 muhteşem konuktan aklımda kalan ve sizlere tekrar dinletmek istediğim isimler ise aşağıdaki listede.

1. Hafta Konuğu; Man Man
2. Hafta Konukları; Divine Fits ve Chelsea Wolfe
4. Hafta Konuğu; Juana Molina
5. Hafta Konuğu; London Grammar
9. Hafta Konuğu; Foxygen
10.Hafta Konuğu; MØ
12.Hafta Konuğu; Poliça
18.Hafta Konuğu; Sumie












1. Haftaya başladığımız gibi kapatalım. Her haftanın tek perşembesinde Alternatif Rock ve Pop'un yeni nesil temsilcilerine yer verecek köşemiz perşembe günü doğan, seven, hüzünlenen ve arayanlara adanmıştır. Nice mutlu, huzurlu ve müzik dolu senelere.

https://twitter.com/sercansaka

Yorumlar

Taze haberler