Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Birsen Tezer'in Sis Perdesi

26 Ocak 2014 14:38
Dün gece KadıköySahne'ye gidip Birsen Tezer'i canlı canlı dinleme fırsatı bulduk. Çok iyi oldu, çok da güzel oldu.

Birsen Tezer'in bu üst üste 4.konseriydi. Önceki gece Mersin'den gelmişti. Hatta kendisinin şu şekilde, 4 günlük bir programı vardı:
22 Ocak / Roxy
23 Ocak / Adana - Hayal Kahvesi
24 Ocak / Mersin - Hayal Kahvesi
25 Ocak / KadıköySahne

Gece 1 sularında bitecek konser 22:50 civarı başladı ve Tezer'in şarkılarıyla birlikte salon adeta sise büründü. Birsen Tezer'in şarkıları ne siyah ne beyaz. Fazlasıyla gri, belirsiz ve derin.

Gayet güzel geçen konserin diğer kahramanlarını da unutmamak gerek. Gürol Ağırbaş her zamanki oturuşuyla yine Marlon Brando edasıyla bas gitarını ağlattı. Emre Tankal ve Derin Bayhan bildiğin gibi sürekli sahnede kendilerinden geçiyorlar. Kendilerinde oldukları zamanları da merak etmiyor değilim. Tunç Öndemir ise İlhan Şeşen'in bestesi olan Ne Tuhaf şarkısında vokalleriyle Birsen Tezer'e eşlik etti. Her geçen gün naif sesini daha net duyabiliyoruz. Hoşumuza da gidiyor. (Bu arada Derin Bayhan'ın elini kolunu 10 dakika bağlasak ne olur çok merak ediyorum...)

Konser Aşk Bu Değil parçasıyla sonlanırken, KadıköySahne'deki bu performans da, Birsen Tezer göz yaşları ve kahkahaları arasında son buldu.

KadıköySahne'nin de Anadolu Yakası'na böyle bir mekan kazandırması güzel oldu. Taksim'e gitmeyi hiç mi hiç sevmeyen bizler için, Kadıköy'de istediğiniz müzisyenleri dinleyebilmek güzel oluyor.

TRT TÜRK'ün Sesler programındaki Değirmenler performansı:


Onur Narinoğlu :: @onarinoglu

Yorumlar

Taze haberler