Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Artık Herkes Kendi Fender'ini Tasarlayabilecek!

26 Mart 2014 07:40
Geçtiğimiz günlerde Fender, herkesin kendi gitarını istediği özelliklerde ve görünümde tasarlayabileceği bir uygulama başlattı. Tamamen Amerikan yapımı, Fender Custom Shop bünyesinde üretilecek olan kendi tasarladığınız gitarlar için birçok seçenek mevcut. Fiyatlar da çok uçuk değil.

Öncelikle Fender American Design web sitesine girip enstrümanımızı seçiyoruz. Daha sonra gövde, sap, manyetik, renk, cila vs. seçimi yapıp farklı kombinasyonlar yaratabiliyoruz. Hatta neckplate'e istediğiniz yazıyı 25$ gibi bir rakama yazdırabiliyorsunuz. Örneğin; ''21. Yüzyıl'ın En İyi Basçısı xxx'e Fender'in Armağanıdır'' gibi bir şey yazdırabilirsiniz. Sağ üst köşede bir başlangıç fiyatı göreceksiniz. Farklı özellikler ekledikçe fiyatta artış olacak. Son adımda dilediğiniz bir hard case seçip gitarınızı görüntülüyorsunuz. Burada, eğer gitarı satın almak istiyorsanız 'Buy Now' butonuna basın. Karşınıza satın alma sayfası çıkacak; kargo, vergi gibi ekstra ücretleri de öğrenerek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Adamlar gayet güzel bir uygulama yapmış. Hem çok basit, hem çok eğlenceli. Eğer istediğiniz özelliklerde bir Fender bulmakta zorlanıyorsanız, bu site tüm derdinize deva!

http://www.fender.com/american-design/instruments/

Yorumlar

Taze haberler