Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler

Radyo Eksen Geceleri 90'lar Partisi @ Roxy Club

25 Nisan 2014 12:00
18 Nisan Cuma akşamı, temsilcisi olduğumuz yılların sıkı bir takipçisi olarak Roxy'de ki 90'lar partisinin yolunu tuttum.

Mekan o gece canlı bir konser olacak gibi kalabalıktı. Radyo Eksen DJ'leri yaklaşık 400 kişiye harika bir 90'lar ziyafeti sunmak üzere kabindeki yerlerini almışlar ve ısındırma turlarını atmaya başlamışlardı ben giriş yaptığımda.

Projeksiyonda uzunca bir süre, yaklaşık geceyarısına dek, 90'ların en iyi filmlerinden kesitler yer aldı, onları izlerken bir yandan 90'ların sıkı rock şarkılarını dinlemek beni gerçekten Ortaköy ve Taksim'de geçirdiğim yıllara ve eğlenceli akşamlara geri götürdü. Mekanda benzer hisler içinde olan başka çok sayıda "mutlu" dinleyici de vardı.

Gecenin adı her ne kadar 90'lar olsa da (yani tür belirtmeden) elbette düzenleyen Radyo Eksen olduğu için, çalma listeleri ağırlıklı olarak zamanın rock, grunge rock, pop-rock, indie ve alternatif alt türlerinden çok iyi listelere yer verdiler.

Gecenin, ben partiden ayrılana dek, komik anı, Los Del Rio'dan Macarena'nın rock şarkılar arasına bomba gibi inmesi oldu, pek de eğlenceli oldu .. Benim tahminim, Radyo Eksen'in parti düzenlediği 90'ların en iyi şarkılarını oylama anketinde yer almamıştır ama eğlenceliydi.



Partiye gelirken "sevdiğin grubun t-shirt 'ünü giy" önerisini dinleyen bir katılımcı oldum ama önceden tahmin ettiğim üzere, yakın zamanda dağılmış olan ve bende etkisi çok fazla olan Manchester'lı "Puressence"i dinlemek mümkün olmadı, hatta bir kişi yanımdan geçerken "Ne Esansı yahu?!" deyince ben de beklentimi tamamen yitirdim.

Nefis bir akşam yaşatan Radyo Eksen DJ'lerine ve tabi ki Roxy'ye teşekkürler.

GaRaJ için yazan:
Turgut Taneli
[email protected]

Yorumlar

Taze haberler