Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler

The Afghan Whigs - Do To The Beast 2014

29 Nisan 2014 13:33
Takip edenler bilir, grup, ilk Grunge akımının hemen sonrasında rol almış bence çok iyi müzik yapanlar arasında olan bir grup.

Greg Dulli (aynı zamanda bakınız : The Gutter Twins ve The Twilight Twins) önderliğinde 1998 yılından bu yana yani tam 16 yıl sonra çıkardıkları ilk stüdyo albüm niteliğinde "Do To The Beast". Bir Klasik olan Sub-Pop firmasından servis edilmiş albüm.

Araya 16 yıl girdi, komple değişim olmuştur yaklaşımı ile albümü dinlemek hatalı olurdu, zira temsilcisi oldukları kalıpların devamı niteliğindeki projelerde benzer çizgide devam etmiş olan grup elemanları, müzikal zevki gerçekten üst düzey olan bir alternatif rock albüm üretmiş.

Grubun yedinci stüdyo albümü olan çalışma, bana göre 1993 tarihli "Gentlemen" albümünden sonraki en iyi çalışma. Ticari olarak şansı en yüksek şarkı "Algiers" gibi görünüyor, iyi de bir şarkı, country-folk özelliklerini de taşıyor, dolayısı ile ülkesinde şansı yüksek. "The Lottery" de diğer şanslı şarkılardan ki ilk single olarak onu tercih etmişler, o da ideal bir şarkı albümden hit olmaya.

Ama daha iyi besteler bence "Matamoros" ve "These Sticks" hem beste olarak, hem düzenleme olarak daha öndeler.

Albüm amazon.com ve iTunes üzerinden sipariş edilebilir, veya Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz.



Grubu sevenlere, Mark Lanegan, The Gutter Twins sevenlere özellikle tavsiye edilir.

Grup hakkında detaylı bilgi:
Web
Facebook
Twitter
Soundcloud

GaRaJ için yazan:
Turgut Taneli
[email protected]

Yorumlar

Taze haberler