Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler

Yeni EP :: Ida Maria - Accidental Happiness

2 Mayıs 2014 18:27
Ida'yı takdir etmek lazım...
Girişimiz bu... Neden ?

Norveç'in bir kasabasında doğmuş büyümüş, yaş henüz 28, vokal var, bass, elektro gitarlar ve tuşlu var... Stüdyo albümü sayısı, bu altı şarkılık EP ile birlikte tam dört. Bir sürü başarı: Glastonbury festival'de sahne , later with Jools Holland (1-2) performansı ve hatta Jay Leno :)



Sarkıları son dönemde popüler olan birçok dizide kullanılmış, teenage ve az üzerine daha çok hitap eden diziler olsa da bunlar, yine de tebrik etmek lazım.

Ida genelde alternative Pop-Punk besteler üreten bir sanatçı. Nisan 2014'de servis edilen EP'mizde belirttiğim gibi altı beste var. Ida'nın vokali, tam bir karışım, Rilo Kiley, Feist, Kate Nash ile benzerlik gösterdiği anlar çok, sonuçta "Ortaya Karışık" ama güzel bir vokal çıktığı kesin, bizim de ilgilendiğimiz kısım bu.

Şarkılardan "Last Vice" tam hedefe atılmış kurşun. Pop temalı ama çok kişinin seveceği catchy bir melodisi var. "Cold Blooded" ve EP'ye adını veren "Accidental Happiness" ise kaliteli, iyi besteler.

Kolay dinlenebilir ama güzel bir EP, tavsiye ederim.



Şaşırdığım an : Ida'yı incelerken, ilk stüdyo albümünde eski Pearl Jam ve Candle Box davulcusu , müthiş adam Dave Krusen'in çaldığını öğrenmem.

IDA Maria hakkında daha detaylı bilgi için
Web
Spotify
Soundcloud
Facebook
iTunes

GaRaJ için yazan:
Turgut Taneli
[email protected]

Yorumlar

Taze haberler