Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SAE İstanbul Tanıtım Günü'ne davetlisiniz

12 Ağustos 2014 16:12
SAE İstanbul Tanıtım Günü'ne davetlisiniz!

Dünyanın en büyük yaratıcı medya eğitim kurumu SAE'nin 23 Ağustos'ta Cumartesi günü gerçekleştireceği tanıtım günü kapsamında, düzenlenecek olan atölyelere, seminerlere katılabilir, kampüs içi turlarla ekipman ve dersliklere göz atabilirsiniz. Öğrencilerle, eğitmenlerle ve eğitim danışmanlarıyla kişisel olarak görüşebilir, SAE Eğitim felsefesini yakından tecrübe edebilirsiniz. Tanıtım günüyle ilgili tüm ayrıntılara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

istanbul.sae.edu/tanitimgunu

SAE İstanbul ile hobiniz mesleğiniz olsun!

SAE, 15.000’in üzerinde aktif öğrencisiyle dünyanın en eski ve en büyük özel medya eğitim kurumudur. Ses, Dijital Film & Animasyon, Web Tasarımı & Geliştirme ve Oyun Tasarımı alanlarında 30 yılı aşkın bir zamandır eğitime uluslararası standartlar getirmektedir. 1976’da kurulduğundan beri sektörün öncü eğitim kurumu olan SAE, bugün beş kıtada 26 ülkede eğitim vermektedir.

Türkiye’de eğitime 2009 yılında İstanbul kampüsünde başlayan SAE, dünya çapında prestijli ve ülkemizde de oldukça ilgi gören Audio Engineering eğitimlerinin ardından, 2011 yılında D. Film & Animation eğitimleriyle de, bu alanda da uzman mezunları sektöre kazandırmaya başladı.

Sağladığı uygulama ağırlıklı eğitim ve sektörden gelen eğitmenler sayesinde, mezunlarının sektörde kısa sürede önemli başarılara imza atmasının yanı sıra, SAE İstanbul gerçekleştirdiği ve desteklediği seminer, söyleşi, festival gibi etkinliklerle de sektöre profesyonel olarak katkıda bulunmaya devam ediyor.

5 sene gibi kısa bir süre içerisinde dünya standartlarında medya eğitimini Türkiye'de de ulaşabilir kılan SAE Istanbul, sektörün önde gelen firma ve kurumlarıyla yaptığı ortak çalışmalar ile de öğrencilerine sunduğu imkanları gün geçtikçe arttırıyor. SAE İstanbul önümüzdeki dönemde de Audio ve Film alanlarına ek olarak bir çok farklı kısa kurslar ile de görevini sürdürmeye devam ediyor olacak.

Eğitimler hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz hafta içi her gün saat 11:00 - 20:00 saatleri arasında dilediğiniz zaman İstanbul / Beyoğlu'nda yer alan kampüsümüze konuk olabilirsiniz. Böylelikle eğitim içeriğinden meslek seçeneklerine, eğitimlerde kullanılan ekipmanlardan sunulan yurt dışı eğitim fırsatlarına kadar, koşullarınıza ve ihtiyaçlarınıza yönelik en verimli bilgi alışverişini sağlayabilirsiniz. Ayrıca stüdyoları ve diğer uygulama alanlarını bizzat görmeniz, bu köklü kurumun eğitim felsefesi hakkında sizlere daha geniş bir perspektif sunacaktır.

Ayrıca 23 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek tanıtım gününe katılarak Digital Film & Animation ve Audio Engineering programlarında verilen eğitim üzerine seminerler, kampüs turları ve atölyelere katılabilirsiniz. Katılımcıların SAE İstanbul’da sunulan eşsiz imkanları yakından inceleme fırsatı bulacağı tanıtım günüyle ilgili tüm ayrıntılara SAE İstanbul internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

SAE İstanbul
Lüleci Hendek Cad. No.60 - 34425 Beyoğlu / Istanbul
Tel: +90 (0) 212 292 37 38
E-posta: [email protected]
istanbul.sae.edu
istanbul.sae.edu/tanitimgunu

Yorumlar

Taze haberler