Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Riff Cohen'den Türkiye Turnesi!

5 Eylül 2014 17:51
Ortadoğu ve Kuzey Afrika geleneksel müzikleriyle rock müziğini başarılı bir şekilde harmanlayarak kendisine sıkı bir hayran kitlesi oluşturan Riff Cohen, geçen yıl Türkiye'de yayımlanan ilk albümü ve gerçekleştirdiği ilk mini turnesiyle gönüllerde adeta taht kurdu. Şimdiyse Hayal Kahvesi Shining Stars kapsamında gerçekleşecek turne ile sanatçı, dinleyicilerine coşkulu performanslar vaadediyor.

28 yaşında olmasına rağmen olgun, bazen dramatik ve yer yer karanlık bir müzikal dil kullanan İsrailli müzisyen Riff Cohen; yetenek, güzellik, sadelik, tevazu ve neşenin ender bulunan bir kombinasyonu olarak tanımlanabilir. Çıkış albümünü 2012 Ağustos’unda İsrail’de yayınlayan Cohen, albümünden bir sene sonrasında yayınladığı ‘A Paris’ adlı single çalışması ve bu single’ın video klibiyle müzikseverlerin dikkatini çekmiştir. Müzikal anlayışı geniş bir tarz ve tını çeşitliliği gösteren Cohen, şarkılarını İbranice, Nubia dilinde ve Fransızca seslendiriyor.

Riff Cohen’in harikulade sahne performansı ve albümü, çeşitli duyguların dışavurumu ve duygusal tecrübelerin kendi müziği içerisinde vücut bulmuş hâli olarak betimlenebilir.

Konser Takvimi :
Hayal Kahvesi Ankara - 15.10.2014
Hayal Kahvesi Mersin – 18.10.2014
Hayal Kahvesi Görükle Bursa – 21.10.2014
Hayal Kahvesi Performans İzmir – 22.10.2014
Hayal Kahvesi İstanbul – 23.10.2014
Hayal Kahvesi İstanbul – 25.10.2014

Biletler için biletix

Twitter turne

Yorumlar

Taze haberler