Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ses Düzenleri / Tonmayster Eğitimi | Aralık 2014

1 Ekim 2014 17:43
SES DÜZENLERİ MESLEK İÇİ EĞİTİM

Kısa zamanda yoğunlaştırılmış Pratik bir eğitim almak istiyorsanız, Ses Düzenleri iş tabanlı eğitim programı sizin için en uygun programdır.

Haftada 12 saat ağırlığında uygulamalı 4 tam unite dersiyle Galatasaray ITM size mesleğinize panaromik bir bakış açısı kazandıracak.
David Ward (Director APRS), Phil Harding (Director MPG) gibi bir çok endüstri profesyonelinin hazırladığı bu eğitimle müzik endustrisinde nasıl yükseleceğinizi öğrenebilir, müzik üretimi, stüdyo kayıt teknikleri, miks, mastering ve konser sistem yönetimi alanlarında eksper olabilirsiniz. Sınıf kontenjanı sınırlı olup eğitim boyunca Galatasaray ITM bilgisayar laboratuarlarında her bir katılımcıya machintosh bilgisayar, ses kartı, midi klavye ve kulaklık sağlanacak, studyo kayıt desleri Galatasaray ITM studyolarında Neve Genesis, Adam monitörler eşliğinde, Konser sistemleri dersleri venu sistemiyle yapılacaktır. Yanısıra kayıt ve konser sistemleri uygulamalarına profesyonel bir müzik grubu derslere eşlik edecektir. Bu eğitim programı ile ilgili ders içeriklerini sitemizden inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Taze haberler