Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Battle of the Bands Yarışması Sonuçlandı

9 Ekim 2002 00:00

Battle of the Bands'02, "4. Amatör Müzik Grupları Yarışması" 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleşti. Sekiz grubun yarıştığı Battle of the Bands, oldukça çekişmeli geçti. Jürinin oldukça zorlandığı bu yarışmada biriciliği; Orkun Tüzel (gitar, vokal), Okan Sargın (gitar), Sertan Soğukpınar (davul) ve Batu Örçal'ın (bas gitar) olduğu Alt grubu kazandı.

İkinciliği;Gamze Amus (vokal), Erol Berksen (bas gitar), Cem Ömeroğlu (gitar, bubu), Berk Özen (klavye) ve Burak Belek (davul)'in olduğu Saydam aldı. Üçüncülüğü ise Altan Sebüktekin (bas), Alican Tezer (davul), Ahmet Kul (gitar) ve Özgür Yılmaz (gitar, vokal)'dan oluşan Ayyuka aldı.

Jüri Özel ödülünü ise Muharrem Güzel (gitar), Serkan Özkan (vokal, gitar), Emre Tombul (ney, vokal), Hasan Saygın (bas) ve Göksan Göktaş' (davul, vokal) ın yer aldığı Kör Talih kazandı.

Battle of the Bands, birinciye beş yüz milyonluk para ödülü verirken ikinci, üçüncü ve Jüri özel ödülü alan gruba da Sony ve Emi Müzik'den cd'lerden oluşan bir hediye paketi verildi. Anadolu Müzik ise finalde yarışan sekiz grubun birer şarkısını toplama bir albümde basacak. Saat 13.00 de başlayan yarışma akşam 18.30 da bitti. Konuk grup olarak, Fairuz Derinbulut'un yer aldığı Battle of the Bands, izleyicinin de yoğun ilgisini çekti.

Kaynak: studyoimge.com

Yorumlar

Taze haberler