Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Hayko Cepkin şarkısı film müziği oldu

12 Kasım 2014 14:33
HaykoCepkin’in ‘Takıntı’ isimli şarkısı ‘ÜmmüSıbyan: Zifir’in film müziği oldu…

Son albümü ‘Aşkın Izdırabını…’ ile yine farkını ortaya koyan HaykoCepkin, albümün 3. klibini ‘Takıntı’ isimli şarkısına çekti.

Türkiye’de hiç görülmemiş sahne performansları, ‘nostaljik’ konser serisi ve hikayeleri ile kendinden söz ettiren HaykoCepkin, albümlerinin yanı sıra çekmiş olduğu kliplerle de bir hayli konuşuluyor.

Alper &Caner Özyurtlu (AC Film) kardeşlerin yapımcılığında, Efe Hızır yönetmenliğinde çekilen ve 21 Kasım 2014 tarihinde vizyona girecek olan ‘ÜmmüSıbyan: Zifir’ filminin kapanış parçası olarak beyaz perdede duyacağınız ‘Takıntı’ya yine Caner Özyurtlu yönetmenliğinde klip çekildi. Klipte, hem filmden sahneler hem de HaykoCepkin’in film ile paralel performansı yansıtılıyor.

Filmin ve klibin yönetmeni Caner Özyurtlu, HaykoCepkin ile ilgili görüşlerini şu şekilde ifade ediyor: “Albüm ilk çıktığında "Takıntı"yı dinler dinlemez Hayko'yu arayıp bu şarkıya klip çekmek istediğimi söyledim. Ama sonrasında bir türlü fırsat bulamadık. 'ÜmmüSıbyan: Zifir"i yaparken de "Takıntı"nın filmin ruhuna ne kadar uyduğunu düşündüm. Hayko'yu sete davet ettik, oyuncularımızla ve ekiple tanıştı. Ardından da flimin setinde klibi çektik."

Müzikal alt yapısının yanı sıra sözleriyle de dikkat çeken ‘Takıntı’nın klibi tüm müzik kanallarında!

Yorumlar

Taze haberler