Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ulaş Oral'ın 2. solo albümü çıktı!

8 Ocak 2015 16:13
Ulaş Oral'ın ikinci solo albümü BENİ RAHTSIZ ETMEYİN "İstanbul'da travmatik bir ayrılık öyküsü" öyküsü anlatıyor. Kayıtları Alen Konakoğlu'nun prodüktörlüğünde The Kulübe ve Longplay Records'ta gerçekleştirilen albüm, sözleri ve müzikleri sanatçıya ait 9 şarkıdan oluşuyor. 10. şarkı ise albümün çıkış şarkısı "İstanbul Ağlar"ın akustik versiyonu.

İlk albümü "Röntgenler, Panayırlar ve Cenaze Marşları"ndan 3 yıl sonra Oral, bu kez İstanbul'da 9 ay sürmüş bir ayrılık öyküsü anlatıyor. İstanbul'un fon olarak kullanıldığı albümde, 9 aylık bu öykünün her ayına bir şarkı tasarlanmış. Geniş bir yelpazedeki şarkıların her biri; bir ayrılığın ardından oluşan durumları abartısızca anlatıyor.

Albümde davullar, Bass Gitar ve Gitarların bir kısmı, Düzenlemeler ve Geri Vokallerde Alen Konakoğlu imzası var. Yine Bass Gitarlarda Alp Ersönmez ve Koray Erkan; Gitarlarda Koray Gürsoy ve Yağız Kurt; Klarinette Mertcan Selçuk; Piyanoda Vahagn Stepanyan yer alıyor. Yaylılar, Gündem Yaylı Grubu tarafından çalınmış; Mastering ise Steve Corrao tarafından yapılmış.

Yorumlar

Taze haberler