Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ozzy, evini soyan hırsızı az daha öldürüyordu!

5 Aralık 2004 00:00

Rock müziğin çılgın ismi Ozzy Osbourne, evine girerek eşi Sharon'ın 4 milyon dolar değerindeki mücevherlerini çalan hırsızı öldürerek kaza süsü vermek istediğini, ancak daha sonra bundan vazgeçerek kaçmasına izin verdiğini itiraf etti. Internetteki imdb sitesinin haberine göre, ünlü rock şarkıcısı, Pazartesi akşamı evine girerek eşi Sharon Osbourne'un nikah yüzüğü ile safir mücevherini çalan hırsızı farketti.

Buckimghamshire'daki saray yavrusu evine giren hırsızın arkasından yaklaşan ve başını camdan sarkıtan 55 yaşındaki şarkıcı, bu sırada hırsızın boynunu kırmaya karar verdiğini belirtti.

Hırsızı öldürdükten sonra kaza süsü vermek istediğini itiraf eden Ozzy, bu "davetsiz misafirle" yaşadığı heyecan dolu anları şöyle anlattı:
"Hırsızın üzerine atlayarak onu yere yıktım. Arkadan kollarını tutarak hareketsiz bıraktım. Kafası pencereden sarkıyordu. Tıkanmıştı ve çok korktu. Ben de en az onun kadar korktum. O sırada elimde silah ya da bıçak var mıydı onu hatırlamıyorum.
O sırada aklıma çılgınca bir fikir geldi. Ona, 'şimdi kafamı saman gibi koparırım, camdan düşersin ve herkese de kaza olduğunu söylerim' dedim. Ama sonra onun camdan atlamasına izin verdim. Onu öldüremedim, çünkü vicdanım el vermedi."

Osbourne ailesinin evinden çalınan değerli safir mücevheri kanserli Sharon Osbourne'un bu hastalıktan kurtulmasının anısına eşi Ozzy Osbourne hediye etmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Yorumlar

  • ulan benimde evime hırsız girse değerli eşyalarımı çalsa ve elimde yaklama şansı varsa bende aynı şeyleri düşünürdüm.öldürmek konusuna gelince o kadar cesaretli olurmuydum bilemicem ama ozzy şaşırttı vicdan ayakları falan o sırada başka şeyler düşünüyordu herhalde adama acıdı birden ya da adam bi şekilde kaçtı.nese daha fazla komplo teoriler üretmeyim...
    Üye
    missManson
    Tarih
    17 Mart 2005 00:00
  • Valla Geçmiş olsun ama onlarda para boldur :D
    Üye
    Darkshadow
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • Bence gerçekten öldürebilirdi! Ozzy'nin geçmişini incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız!
    Üye
    X-LoMBaRDo
    Tarih
    23 Ocak 2005 00:00
  • ozzy dir bu hiç şaşırmadım yani bu duruma ama hırkızda kaşınmış yani ama ozzy de vıcdansız degılmış okadarda dedıyım allah hırkızı ozzy den korumuş
    Üye
    sedamerve
    Tarih
    11 Aralık 2004 00:00
  • çüş..
    Üye
    salvax
    Tarih
    11 Aralık 2004 00:00
Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler