Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler

Bateri Kursu İzmir

3 Mayıs 2016 13:33
Sanat merkezleri özgün tasarımı, eğlenceli yanı ve uzman eğitmen kadrosuyla ister yıllardır çalmak istediğiniz enstrümana başlayın, isterseniz çaldığınız enstrümanı geliştirmek isteyin ve yahut güzel şarkı söylemek, resim çizmek gibi yetilere sahip olmak isteyin size profesyonel eğitim kadrosuyla kaliteli ve sıkılmayacağınız bir eğitim sunacaktır.

+ Haftanın 7 günü eğitim
+ 09.00 – 23.00 saatleri arasında dersler
+ Etüd imkanı
+ Sosyal ortam ve çok daha fazlasıyla sanatsal atölyeler

Müzik Kursu
Resim Kursu
Fotoğraf Kursu
Tiyatro Kursu
Diksiyon Kursu
Yazarlık Kursu

Açıldığı günden beri kaliteli eğitimin ve eğlenceli ortamın peşinden koşan sanat merkezi eğitmen kadrosunun pedagojik yetiye sahip olmasına son derece önem vermektedir. İyi eğitimin yolu iyi öğretmekten geçmektedir.
Ders gün ve saatlerini size uygun olan saatlerinizi hocanın saatleriyle uygun duruma getirip ayarlıyoruz. Hafta için veya hafta sonu sabah 9.00 akşam 22.00 arasında istediğiniz saate kayıt yaptırabiliyorsunuz.
Ayrıca derse başlamadan önce hem hocamızı tanımak, hem sanat merkezimizi daha önceden görmek hem de verilen eğitimi görmek amaçlı ücretsiz deneme derslerimiz vardır. Bu sayede kursa başlamadan önce aklınızda ki tüm soru işaretlerini silebilir, gönül rahatlığıyla gitar kursu, piyano kursu, resim kursu, fotoğrafçılık gibi birçok kurslarımıza katılabilirsiniz.
Derslerimizden birine kaydolduktan sonra dilediğiniz kadar etüt yapma imkanını sunuyoruz. Dilediğiniz zaman gelip enstrümanlarımızdan yararlanıp etütler yapabilirsiniz.

Aşağıdaki web sitelerini ziyaret ederek kendinize en uygun bulduğunuz sanat merkezinden eğitim alabilirsiniz.

http://rapsodisanat.com/
http://sozkonususanat.com/
http://www.erturgutsanatmerkezi.com/
http://365sanat.com/
http://luvisanat.com/
http://taskagitsanat.com/
http://artnmoreizmir.com/
http://diayvaysanat.com/
http://art-mafia.org/
https://koftesanataydin.wordpress.com/
https://denizlisanatdenizli.wordpress.com/
https://manisasanatmanisa.wordpress.com/

Eğitimlere katılmadan önce ücretsiz deneme derslerine katılıp keyifli zaman geçirebilirsiniz. Tek kaybınız “can sıkıntınız” olacaktır. Can sıkıntısını kaybetmek kimseye mutsuzluk vermez, sanat merkezleri size eğlenceyi garanti ediyor (:

Yorumlar

Taze haberler