Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni albüm: Christian Abdullah - Genug Live

24 Mayıs 2016 10:44
Christian Abdullah Wellnitz, Alman vatandaşı olarak doğmuş, sonradan Türk vatandaşlığına geçerek Bozoğlu soyadını almıştır. Gitarist ve besteci Christian Abdullah, otuz seneyi aşkın bulunduğu ülkemizde yıllarca denizcilik sektöründe yaptığı çalışmalarla hayatını idame ettirip birçok konuda edindiği deneyimlerle, yaşanmışlıklarını günümüz toplumsal gelişmeleriyle birleştirerek, parmaklarının ucundan çok sevdiği gitarına yansıtmış ve bestelediği şarkıları "GENUG Live" adıyla We Play markası ile müzikseverlerin beğenisine sunmuştur.

Davullarını önemli rock davulcularımızdan Kerem Sedef'in çaldığı, kayıt ve miksajı ülkemiz genç yeteneklerinden Suat Yılmaz tarafından Çikolata Müzik Fabrikasında tamamlanıp, 'mastering'i ise 2015 Grammy yılın kaydı ödülü adayı Miles Showell tarafından Abbey Road stüdyolarında yapılan ve 60'lı yılların rock soundunun öne çıktığı sekiz şarkılık Albüm, İngilizce, Almanca ve bir de Türkçe parçadan oluşuyor.

"İnsanların da müzik gibi evrensel kabul edildiği, sınırların olmadığı, paylaşmanın, sevgi ve saygının, hoşgörünün, tüm benliğimizle sığınmamız gereken tek seçenek olduğu daha güzel bir Dünya dileğiyle". Christian Abdullah

Itunes: https://itunes.apple.com/tr/album/genug-live/id1102413363
Spotify:
https://open.spotify.com/album/15vOxuN3BbpLrKMu4hovNy
Turkcell Müzik:
http://turkcellmuzik.turkcell.com.tr/#!/album/--/genug-live/MTkwMzc0NTk5ODYz/--/sarkilar/happy-today/2903855017

Ayrıca,
Deezer, Amazon ve diğerlerinde bulabilirsiniz

http://christianabdullah.com/
https://www.facebook.com/ChristianAbdullahTB
https://twitter.com/christianAbTb
https://instagram.com/christianabdullahtb

Yorumlar

Taze haberler