Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

PUNK IT UP! #2 28 Haziran'da Woodstock'ta!

23 Haziran 2016 11:42
Hedonistic Noise, 410 ve Padmé 28 Haziran'da Kadıköy'ün yükselen sahnesi Woodstock'ta. Girişler ÜCRETSİZ!

► HEDONISTIC NOISE
Nisan 2016'nın başında kurulmuş kütüğü İstanbullu grup grunge çeşnili ara ara hardcore soslu punk müzik icra etmeye çalışmaktadır. Mayıs ayının sonunda "Masturbation" isimli 11 parçadan oluşan mikssiz, mastırsız ilk demo albümünü internet üzerinden yayınlamıştır.

https://facebook.com/HedonisticNoise
https://HedonisticNoise.bandcamp.com/

► 410

Kasım 2015'te İstanbul Taksim'de palazlanmış alt. rock/punk rock grubu. Haziran ayı içerisinde çıkaracağı 5 şarkılık EP için kolları sıvayan grup müziklerinin berbat olduğun düşünüyor ve bölge halkının nefretini kazanmış durumdalar. Ayrıca 410'un ne manaya geldiğini yalnızca konserine gelen insanlara söylüyorlarmış.

https://facebook.com/410online
https://410music.bandcamp.com/

► PADMÉ

2015'in nisanında kuruldu bu punk rock grubu. İnandıkları ilkeler üzerinden müzik yapan Axmed, Toprak ve Orhan'ın (sahnedeki) ortak çabalarını sergilediği grupta isteyen herkes çalıyor genelde. Fakat grup sadece sahne elemanlarından oluşmuyor. Genel olarak enerji dolu parçaları ve eğlenceli sahneleri var denen bu üç seksi İstanbulda faaliyetlerini sürdürüyorlar, ilk EP'lerini kaydettiler ve albüm çalışmalarını sürdürüyorlar ve BÜTÜN DÜNYAYA açılmayı düşünüyorlar. çünkü BÜTÜN DÜNYAYA HAKİM OLMAYA KARAR VERDİLER!!

https://www.facebook.com/padmeband0233
https://soundcloud.com/padme-band

Yorumlar

Taze haberler