Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KHEPRA 'Cosmology Divine' albümünü yayınladı !

12 Ekim 2016 10:39
Khepra 2009 yılında Gürz olarak kurulmuştur. İlk canlı performanslarının 2011’de Unirock’ta yapmışlardır. 2012 yılında Ukrayna’da Metal Heads Mission festivalinde NILE’a Co Headliner olarak çaldıktan sonra Macaristan ve Gürcistan gibi ülkelerde de Yurt Dışı konserler vermiştir.

Türkiye'de ilk kez 100 kanal senfonik enstrumanın bir arada yer aldığı ve gerçek anlamda orkestral kompozisyonlara sahip Cosmology Divine albümü ile grup ismini KHEPRA, tarzını da Senfonik Death Metal olarak değiştirmiştir.

Albümde bulunan şarkılarda orkestral öğelerin yanında, Duduk, Ney, Bağlama, Ud, Kemane gibi Anadolu ve Orta Doğu’ya özgü bir çok etnik enstruman kullanmıştır. Albüm kayıtlarında yaklaşık 30 kişi konuk müzisyen olarak yer almış, Murat İlkan (ex-Pentagram), Özgür Özkan (Soul Sacrifice) gibi Türkiye'nin tanınmış müzisyenleri gruba, Atra Hasis ve Enki şarkılarında vokalleriyle eşlik etmiştir.

Grup ilk albümleri ‘’Cosmology Divine’’ ın Mix ve Master çalışmaları için dünyaca ünlü, Gojira (Way of all Flesh), Septic Flesh (Titan), Soulfly, Fear Factory, Limp Bizkit, Devildriver, Five Finger Death Punch gibi grupların Mix ve Master’larını üstlenmiş eski Machine Head gitaristi Logan MADER ile çalışmıştır.

Yorumlar

Taze haberler