Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Taylan Ünlü 3.Solo Albümü Siyah

21 Kasım 2017 13:47
SG Müzik Yapım etiketiyle 3.'cü solo çalışması “Siyah” ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Taylan Ünlü’nün albümü, 27 Ekim iTunes tüm dijital müzik platformlarında yerini alacaktır. Albümde bulunan 3 şarkının da sözleri ve besteleri şarkıcıya, tüm düzenlemeler ise Sertaç Güler’e ait. Albümdeki şarkılar Siyah, İstanbul ve Sözün Bittiği Yerdeyim olarak sıralanmaktadır.

SG Audio Studio’da gerçekleştirilen albüm kayıtlarında; bas gitarda Süha Duran, davul yazılımı, tuşlu çalgılar ve akustik/elektro gitarlarda Sertaç Güler bulunmaktadır.

Albümün ilk klibi önümüzdeki günlerde Tanla Söylemez tarafından Siyah’a çekilecektir. Rock tarzında bir sounda hakim olan albümün prodüktörlüğünü ve miksajında Sertaç Güler imzası taşımaktadır.

Apple’ın “Mastered For iTunes” Sertifikasına sahip olan SG Audio Stdudio'nun prodüktörleri ve mühendisleri Sertaç Güler ve Süha Duran albümün mastering çalışmaları için MFIT olarak ayrıca hazırlanmışlardır. Albüm iTunes satış noktalarında “Mastered For iTunes” listelerinde de ayrıca yerini alacaktır.

Taylan Ünlü ‘Siyah’ SG Müzik Yapım etiketi ile 20 Ekim 2017 iTunes‘ta ön satışa çıkmıştır. 27 Ekim'de tüm digital müzik platformlarda yerini alacaktır.

iTunes:
https://itunes.apple.com/tr/album/siyah-single/id1291635007?l=tr

Yorumlar

Taze haberler