Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj %100 mobil olarak yenilendi!

1 Haziran 2023 12:38
GaRaJ ekibi olarak bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni Garaj mobil uygulaması, bugün itibariyle tüm üyelerin kullanımına açık olarak yayınlandı!

Yeni Garaj’a nasıl üye olunur? Davet kodu nasıl çalışır?

Yeni Garaj’a sıfırdan üye olmak gerekiyor. Ancak uygulamaya üyelik sadece davet yoluyla gerçekleşiyor ve GaRaJ üyelerinin bu konuda önceliği ve sürpriz bir özelliği var. Eğer eski bir GaRaJ üyesiyseniz, siteye giriş yaparak davet kodunuzu buradan alabilirsiniz. Davet kodunuzla uygulamaya üye olduğunuzda size özel GRJ rozeti avatar’ınıza uygulanacak.

Davet kodunuzu hemen almak için tıklayın...

Her kullanıcının 5 davet hakkı bulunuyor. Davet ettiğiniz kişilerin Garaj’a üye olduğunda profil sayfalarında onları sizin davet ettiğiniz görülecek.

Yeni Garaj’da neler var?

Google Play Store ve Apple Store’dan indirip kullanabileceğiniz Garaj’da, mobile özel içerikler, ikinci el cihaz alım satım ilanları, haberler ve her zamanki sosyal ilanlar bulunuyor.

İlanları mobil uygulama içinde ön plana çıkarabileceğiniz Parlatma özelliği yanı sıra açılışa özel olarak bir süreliğine mobilden verdiğiniz ilanlar site içinde ACİL olarak vitrinde listelenecek.

Garaj’ın diğer özellikleri arasında yeni devreye aldığımız ve çok heyecanlandığımız bir hizmet bulunuyor: Garaj Getirsin.

Bir alım satım yaptığınızda gözünüz gibi baktığınız enstrümanınızı herhangi bir kargocuya teslim ederken içiniz sızlıyor mu?

Garaj Getirisin ile, müzisyenlere alım satım sürecinde dert olan kargolama işlerine bir çözüm öneriyoruz. Garaj ekibi olarak başka bir aracı olmadan bizzat satıcıdan ürünü alıp, alıcıya güvenle ulaştırıyoruz. Şimdilik beta aşamasında diyebileceğimiz bu özellik sadece İstanbul ili için geçerli.

Son bir sürpriz daha: Garaj Discord server

Buraya tıklayarak girebileceğiniz sunucumuzda eskileri yadediyoruz, birlikte neler yapabileceğimizi konuşuyoruz, GaRaJ’da başladığımız yeni nesil sosyalleşme maceramızı çağdaş ortamlara taşıyoruz.

Tabii ki en popüler konular her zaman:

1. Eski GaRaJ çok iyiydi
2. Metallica vs Megadeth

Bekliyoruz...

Yorumlar

Taze haberler