N.O.H.A. Denis Cosmar (klavye), Volker Kamp (double bass) ve
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    N.O.H.A @ Roxy - Beyoğlu - İstanbul

    9 Aralık 2004 00:00
    Sahnede:
    N.O.H.A.
    Denis Cosmar (klavye), Volker Kamp (double bass) ve Tobias Belker (davul)
    Zaman: 15 Aralık 2004 Çarşamba
    Mekan: Roxy - Taksim - İstanbul
    Fiyat:
    Tam: 20YTL
    Öğr ve S kart Sahipleri: 15YTL
    Roxy kart sahipleri:10YTL

    Ekim ayında Malia’nın performansıyla başlayan Roxy High Jazz® Geceleri, 15 Aralık’ta N.O.H.A’nın vereceği konserle devam ediyor. Coca Cola’nın reklam filmi müziği “Balkan Hot Step” ile tanıdığımız N.O.H.A, Roxy’de Coca Cola sponsorluğuyla müzikseverlerle buluşacak.

    İlk albümleri Noise Of Human Art (1997) ’tan itibaren, geleneksel şarkı yazarlığı ve kulüp müziğini birleştirerek kendini kabul ettiren N.O.H.A, albümleri “No Slack” ve “Next Plateau” ile geniş kitlelere ulaştı. Arman Van Helden, Goldie, J.Majik, Malachi (Herbalizer) ve Andy Smith (Portishead) gibi isim yapmış DJ’lerle gerçekleştirdiği performanslarla da adından söz ettiren grup, 15 Aralık’ta Roxy’de komplike sesleri sahneye taşıyarak kulüp atmosferini değiştirecek.

    Grup vokalde müziğe sakin, etkileyici bir derinlik katan sesiyle Manchester’lı Sam Leigh-Brown, bu sese zıt enerjik ve karizmatik sesiyle New York’lu MC Chevy, Prag doğumlu saksafoncu Philip Noha, Alman üyeler Denis Cosmar (klavye), Volker Kamp (double bass) ve Tobias Belker’den (davul) oluşuyor.

    Yorumlar

    Taze haberler