Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

_GRUP ELEMANLARI HAKKINDA BİLGİLER VE ÖZGEÇMİŞLERİ_

9 Aralık 2004 00:00
_____SeRKaN_aLaGöK_____
Ankara'da doğru. H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı Fagot Bölümü'nü kazandı(tam zamanlı). Birçok sınıf konseri verdi. Ayrıca O.D.T.Ü. Genç Yetenekler Senfoni Orkestrası'nda fagot çalmakta ve konserler vermektedir. Ali Terçan ve Fırat Akarcalı'yla Demo albümler yaptı. Dayısı olan usta baterist Levent Tereci'nin desteğiyle ve kendi gayretiyle bateri öğrendi,kısa sürede geliştirdi. Şu an Zenna grubunda bateri ve perküsyon çalmaktadır...
_____ErTuG_ToRuN_____
Ankara'da doğru. H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı Kontrabas Bölümü'nü kazandı.(tam zamanlı) Bass gitarist olan Amcası'nın desteğiyle ve kontrabasın bass gitar tekniğine benzemesinin yardımıyla bass gitar çalmayı öğrendi ve geliştirdi. Şu an Zenna Grubunda Bass gitar çalmaktadır...
_____EraY_AkAR_____
Ankara'da doğdu. H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü'nü kazandı(tam zamanlı). Birçok sınıf konseri verdi. Kendi yeteneğiyle electro gitar öğrendi ve grupta electro gitar çalmaya başladı.Grumuzda keman da çalmaktadır.
_____BoRa_ÖzNaCaR_____
Ankara'da doğdu. H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nü kazandı(tam zamanlı) Başka gruplarda çaldı demo albümler yaptı. Grubumuzda Electro gitar çalmakta ve back vokal yapmaktadır.
_____FıRaT_aKaRcALı_____
Ankara'da doğdu.7 yaşından beri piyano dersleri alıyor. Lir Müzikevi'nin düzenlediği konserlerde yer alarak kendi bestelerini çaldı. İlk bestesi Kosova'yı 1998'de yaptı. 1999'da cennetin kaybolduğu an isimli bestesini uluslar arası bir kongrenin açılışında basın önünde çaldı. H.Ü Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü'nü kazandı(tam zamanlı). Birçok sınıf konseri verdi. TRT3'ün radyo programı olan Geçlere'ye besteleriyle konuk oldu.Ocak 2005'te TRT1'de yayınlanacak olan Işıkla Yazılmış Öyküler adlı belgeselin müziklerini besteledi. Serkan Alagök ve Ali Terçan'la demo albümler yaptı. Zenna grubunda piyanist ve solist olarak yer almaktadır.
_____AKıN_SeVGöR_____
Ankara'da doğdu. H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı Fagot Bölümü'nü kazandı(tam zamanlı)Birçok sınıf konseri verdi. Zenna'da akustik gitar çalmaktadır.

Yorumlar

Taze haberler