Rebel Moves Nomad Sound System Zaman: 25 Aralık 2004 Cumartesi Mekan: Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rebel Moves & Nomad Sound System @ Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu - İstanbul

21 Aralık 2004 00:00
Sahnede:
Rebel Moves
Nomad Sound System
Zaman: 25 Aralık 2004 Cumartesi
Mekan: Yeni Melek Gösteri Merkezi - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 28YTL

“Sheep” ve “Bandare” şarkılarıyla bir süredir Türkiye’yi etkisi altına alan Rebel Moves fırtınası 25 Aralık gecesi Berlin’den gelen çok özel konuklar Nomad Sound System’le birlikte Yeni Melek’i de sarsacak.

Rebel Moves Rebelce şarkıları ve olağanüstü sahne performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Şimdi de “Are You Satisfied?” albümlerinin piyasaya çıkışından hemen önce hayranlarını yepyeni şarkılarla coşturacak, fethedilmedik gönül kaldıysa onları da fethetmeye çalışacaklar.

Gecenin diğer konuğu Avrupa çapında ve özellikle Almanya’da alışılmışın dışındaki müzikleriyle yükselmeye başlayan Nomad Sound System, yani Alman gitarist ve udî David Beck ile Japon elektronik dehası DJ Tomoki’nin yeni kulüp projesi. Müziklerini canlı performanslarla zenginleştirmek için bir grup kurmaya karar veren bu yenilikçi yapımcılar Karim Sfaxi (Vox & Percussion), Shazam! (Bass, DJ & FX) ve Milhoud Messabih (Arabian Perc. & Keys)’i aralarına alarak Nomad Sound System’ı oluşturmuşlar.

Nomad Sound System müziği geleneksel perküsyon ve Arabî ud ritmlerinin, teknoloji ürünü dance grooves ve etnik melodilerle birleşmesinden doğuyor.

Durağanlığa düşmeyen ve dans eden kitleyle iletişim içinde ilerleyen performansları ağızdan ağıza dolaşan Nomad Sound System Türkiye’deki müzik meraklılarıyla ilk defa buluşacak.

Değişiklik arayanlar için birebir iki grup: Rebel Moves ve Nomad Sound System, tek bir gece 25 Aralık – Yeni Melek... Kaçırılmaması gereken bu müzik şölenine hepinizi bekliyoruz!

Yorumlar

Taze haberler