Worms Suitcase Zaman: Her cumartesı Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul Fiyat: 10YTL Bronx V.I.P. kartlarının geçerli olduğu">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Worms & Suitcase @ Bronx - Taksim - İstanbul

21 Aralık 2004 00:00
Sahnede:
Worms
Suitcase
Zaman: Her cumartesı
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10YTL
Bronx V.I.P. kartlarının geçerli olduğu Cumartesi gecelerinde giriş ücreti bir yerli içki dahil 10 YTL.

Son zamanların en popüler rock barı olan Bronx'ta artık her cumartesi, özellikle üniversite çevresinde iyi bilinen, brit - alternative tarzında başarılı coverlarıyla tanınan WORMS sahne almaya başladı. Worms Red Hot Chili Peppers, Killers, Micheal Jackson coverlarına repertuarında yer veriyor...

İstanbul'un hiç şüphesiz ilk ve en iyi brit pop/indie cover grubu Suitcase bundan böyle her Cumartesi Bronx'ta sahne alacak.
Bugüne kadar sayısız üniversite şenliğinde, H2000 ve RockIstanbul festivallerinde sahne alan ve Türkiye konserlerinde Muse ve Alphaville'in ön grubu olarak sahne alan SUITCASE repertuarında Placebo, Muse, The Smiths, David Bowie, The Killers, Manic Street Preachers ve U2 gibi grupların cover'larına yer veriyor.

Yorumlar

  • senin başına gelen olay çok çok istisna bir durum.. genelde bronx da olmaz böyle elektrik kesintisi faln.. grupların çıkış saati ise sadece bronx da değil her barda böyledir.. oynar saatler..
    Üye
    morning view
    Tarih
    23 Nisan 2005 00:00
  • 23 ocak cumartesi aksamı bronx a gittik bize kapıda soylenen ve tum ilanlarında verilen 23:00 da worms cıkacagıydı ama saat 00:30 olmasına karsın grup hala cıkmadı ve 00:30 elektirkler gitti boyle populer olan bir mekanda jenarator olmaması gercekten cok komikti.Benim bronx u isleten arkadaslara tavsiyem islerini daha ciddiye almaları. ben boyle bir olay yasadıktan sonra birdaha gitmeyi dusunmuyorum.
    Üye
    kuby
    Tarih
    23 Ocak 2005 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler