Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

:::EMİNEM'LE 'THE EMİNEM SHOW' HAKKINDA RAPORTAJ:::

26 Aralık 2004 00:00
R.S : Cok Mutlu gorunuyorsun.. Artik Shady sakinlesdi mi?

EM : Biliyorsun ki Gozetim altindayim. Boyle olmam lazim. Ama Gozetim altinda olmasaydim bile Boyle sakin olurdum herhalde.. Artik Buyudugumu hissediyorum. Bu sakinlik Bence Olgunlukla birlikte gelen bir ozellik. Kizim Hailie Benden daha iyiydi Bu albumde.

R.S : Bu albümü sikkin zamaninda yaptigini biliyoruz.. Demek istedigim davalar, bosanma, tehlikeli hapishane zamanlari... Bana albumun hazirlanisini ve cikis zamanlarindan bahsedermisin?

EM : " Sing for the Moment " Albumde ilk yazdigim sarkiydi. Ikincisi ise "Cleanin' out my closet" Bu sarkida bir misrada " Sizi Eminem Show'a davet ediyorum " diye yazdim. ve daha sonra dusundum ki Lanet olasi hayatim tam bir show !!! Ve Albumun adini THE EMINEM SHOW koymaya karar verdim...

The Eminem Show'u Cok zor anlarda yazdim. Dedigin gibi Davalar, Hapse girme olasiligi... Ve dusuncelerimi Bosanma olayi kaplayinca soz yazmak gercekten zor oluyor. Evet gecen yil b*ktan bir sene gecirdim. Sanki Butun Belalar geldi ve beni buldu. Ve bu olaylarin hepsi daha albumun yarisini bile bitirmedigimde yasandi..

R.S : Dream On Aerosmith yazdiginda Cok tanidik, güzel bir sarkiydi... Neden Bu sarkiyi kullandin?

EM : Evet bu b*kla ugrasirkan bana neler olacagini bilmiyordum. Kodese girecegimi dusundum. Ama beni en cok korkutan dusunce, Bunu Hailie'ye nasil anlatacaktim? Ona ne soyleyecektim? - "Baba hapse girecek Hailie. O cok kotu biri. Gelir ve Ziyaret edermisin beni parmakliklar arkasinda ??" Hah.. Ona hicbirsey soylemedim. Cunku eger Hapse girsem bile Hailie'ye bu duygulari yasatmak hic ama hic istemem. Ben nezaman uzak biryere gitsem bana kiziyor. Butun Bu b*klari "Sing For The Moment " sarkimda anlattim.

Lanet Aynasizlar beni cazalandirirken imzami istiyorlardi. Evet Onlara imzami verdim. Evet ben bir sucluyum. Yapmamam gereken birkac sey yaptim. Ama ben hala bir insanim. Ve insanlar Hata yaparlar. Birisinin o gece yaptigindan inanin ki cok farkli birsey yapmadim. [ Kim'i baska bir adamla opusurken gordugu gece ] Bazi insanlar benden cok daha fazla sey yapiyor. Ama ben Bu lanet olasi gezegende, benden az kotuluk yapan bir adam tanimiyorum !!! Sadece Benim Kotu oldugumu Sakin Soylemeyin !!

R.S : Butun Albumlerinde Kizin Hailie den soz ettin. Ama The Eminem Show'da biraz daha ozele indin gibi. Demek istedigim aile hayatin..

EM : Gercekten Kucuk kizimi cok seviyorum. O benim hayatimda tanidigim tek durust kiz arkadasim..

Dusunsenize birisiyle beraber oluyorsunuz. Ve o sizi birakiyor. Ayriliyorsunuz. Ilk once ne yapacagini bilemiyorsun. Ama daha sonra herseyde kendini sorumlu tutuyorsun. Daha Sonra Bir adim geri atiyorsun ve elindeki resme bakiyorsun ve anliyorsun ki bu olaylarda aslinda hicbir sucun yok.....Basindan beri yapabilecegin hicbirsey yoktu. Bu kacinilmazdi.. S*ktir Et !.. Hicbir sey ise yaramdi. 11 yil sonra bile...

Yorumlar

Taze haberler