Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

:::: TORKEM LİMİTED ŞİRKETİ ::::

27 Aralık 2004 00:00
Firmamız 1995 yılında MEKANİK TESİSAT konusunda en kaliteli hizmetleri verebilmek amacıyla kurulmuş , geçmişten gelen bilgi ve tecrübe birikimine , uzman kadro ve personelini adapte ederek İSME ŞİRKETLER GURUBUNA dahil olmuştur.

Temel ilkemiz ; en yüksek kaliteye en uygun ve en ekonomik yöntemlerle ulaşmak , teknolojinin tüm gelişmelerini , tekniğin tüm detaylarını ve etkin analitik çözüm yollarını bu amaçlara yönlendirmektir.Kullandığımız teknoloji kaliteli insan gücü ve en değerli sermayemiz kabul ettiğimiz bilgi ve tecrübemiz ışığında her ihtiyaca cevap veren kusursuz sistemler yaratmak en temel görevimizdir.

Firmamız sektörde ki malzeme ve sistem gelişmelerini yakından takip edip,kalitesini kanıtlamış cihaz ve malzemelerle çalışmaktadır.Müşteri beklentilerini karşılıyan en uygun sistemleri projelendirip enerji ve işletme masraflarını dikkate alarak,toplam kalite anlayışı ile hizmet etmektedir.







TORKEM LİMİTED,çok farklı alanlarda,ancak aynı ortak amaçlara,hastane,okul,üniversite , otel,fabria,sanayii tesisi,konut,televizyon sütüdyosu,alış veriş merkezi gibi çeşitli birimlere , mekanik tesisat konusunda hizmet vermiş ve pek çok başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Yalnızca yüksek kaliteye ve en uygun çözümlere değil,hazırlanan iş programına uygunluk ve zamanında teslim gibi , yüksek iş ahlakı , disiplin ve ciddiyet gerektiren konularda verdiği önem TORKEM'in kısa zamanda sektörde söz sahibi olup aranan firma niteliğini kazanmasına sebeb olmuştur.

Kalıcı Olmak ve en iyi hizmeti her zaman verebilmek için yapılması gereken en önemli yatırım olduğunun bilincindeki TORKEM LİMİTED,bu doğrultuda tüm personeli ile gerekli gördüğü konulardaki eğitim seminer ve kurs programlarına katılmakta ve fuar panel senpezyum gibi etkinlikler kanalıyla da son mesleki gelişimleri yakından takip etmektedir.

TORKEM LİMİTED olarak kabul ettiğimiz en yüksek değerler,insan ve çevredir.Bize göre ; gerçekleştirilen her çalışmanın odak noktasında insan vardır ve yapılan her çalışma ,insana en iyi hizmeti sağlayabildiği ve çevreyle dost oladuğu sürece amacına ulaşır.


TORKEM LİMİTED ŞİRKETİ

http://www.torkem.com.tr

Yorumlar

Taze haberler