Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Klip :: MAT - Yosun

3 Ocak 2005 00:00

MAT'ın Yosun adlı şarkısına çekilen klip tamamlandı, klip grubun sitesi üzerinden indirilebiliyor. Video dosyası divx 5.11 ile sıkıştırıldı, izleyebilmek için bilgisayarınızda divx codec'inin veya ffdshow'un yüklü olması gerekir.


Yüksek kalite (30 MB)
Orta kalite (18.5MB)
Düşük kalite (11.8MB)

Klibi bilgisayarınıza indirmek için linkine sağ tıklayınca çıkan menüden "Hedefi Farklı Kaydet" / "Save Target As" seçeneğine tıklayın.

Klip Bilgi Üniversitesi Sinema Bölümünden Ayşe Oğun'un yönetmenliğinde bir ekip tarafından çekildi, klibin kurgusu ve montajı Artun Topçudere tarafından tamamlandı.

NOT: Yosun'un tüm hakları Müzik Eseri Sahipleri Grubu (MSG) tarafından korunmaktadır. İzinsiz kullananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Yorumlar

  • Davulcu biraz kaçamak çalıyor

    7 Ocak 2005 Cuma | Yazan: drumtheater


    yakışmamış :(
    Üye
    cammbazzzz
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • yahu vokalist ne cabbar adammış öyle..sololar vokaller.. iki tane de ritim gitarist var..


    sen önce kendine bak :)))))))))))
    Üye
    cammbazzzz
    Tarih
    12 Eylül 2005 00:00
  • iyiler iyi ..yollar1 aç1k olur i_allah da daha çok sark1lar1n1 kliplerini görürüz..:P
    Üye
    mustapha
    Tarih
    27 Temmuz 2005 00:00
  • Selam,

    Klip 2 şubatta Yüxexes'te yayınlandıktan sonra yayın yönetmenlerince beğenildi ve Dream TV'de günlük rotasyona alındı, genelde her gün 2-3 kez yayınlanıyor.

    Görüşmek üzere...
    Üye
    epi
    Tarih
    12 Şubat 2005 00:00
  • Yosun'un klibi önümüzdeki çarşamba (26 Ocak) DreamTV'de Güven Erkin Erkal'ın sunduğu Yüxexes'te. Program 22:00'de başlıyor.

    Görüşmek üzere
    Üye
    epi
    Tarih
    20 Ocak 2005 00:00
  • cok güzel klip..
    Üye
    chaox
    Tarih
    11 Ocak 2005 00:00
  • Cok tebrikler MAT,helal olsun!
    Üye
    jasonic
    Tarih
    8 Ocak 2005 00:00
  • benden önce yazan drumtheater adlı arkadaş mat ın önceden davullarını çalmış ama şu yaptığı eleştiri hiç yakışmışmı? bence hayır..müzisyen insan biraz mütevazi olur ya.. şu yazdığından sadece guruptan ayrıldığına binpişman olan birinin yerine gelen elemana bok atması gibi bi durum ortaya çıkıyo.. sadece alkışla arkadaşım sen..mat için bişeyler söylemek gerekirse; türkiyedeki müzik adına çok seviniyorum ben böyle arkadaşlarımıza.bırakın vocal kötüymüş, solo şöyleymiş, klip böyleymiş.. elbette eksikler olucak.. adı üstünde DEMO... neyse..tebrikler, saygılar..
    Üye
    GuiTaR
    Tarih
    7 Ocak 2005 00:00
  • Bu grubun eski davulcusu olarak, ve MAT'ın tüm şarkılarını eskiden çalmış birisi olarak, kişisel fikrim şarkıdaki davul partisyonlarını pek beğenmediğim yönünde. Davulcu biraz kaçamak çalıyor gibi gözüktü bana. Ancak, genel olarak MAT güzel şeyler yapıyor, umarım devamı gelir. Başarılar..
    Üye
    drumtheater
    Tarih
    7 Ocak 2005 00:00
  • arkadaşlar tebrik ediyorum, ellerinize sağlık. zaten yosun şarkısı güzeldi. bu şarkıya klip çekmeleri iyi olmuş. ancak onur çok geri planda kalmış... başarılarının devamını dilerim...
    Üye
    jumbour
    Tarih
    6 Ocak 2005 00:00
  • Hakkaten katılıyorum bu kadarda olmaz yani burda konu gitaristin sesimi(tamam bende o kadar beğenmiyorum ama)..Adamlar demolarına klip çekmişler gayette güzel olmuş.Bu bütçeyle ne bekliyosunuzki...Klipte bence televizyonlarda dönen biçok klipten iyi durumda..Yalnız o bebek suratlı kız hiç uymamış o ortamma orda yerler onu beahh..Birde o müziğe o tür dans hiç gitmemiş o ne öyle yaooww kılabır gibi dans ediyo(kız için konuşuyorum)
    Üye
    Tayyip Erdoğan
    Tarih
    5 Ocak 2005 00:00
  • neden bişeyler yapmak isteyen insanları acımasızca eleştiririz bilmem adamlar kısıtlı imkanlarla yapmış bişey işte allahtan belanızımı istiyosunuz
    Üye
    theend
    Tarih
    5 Ocak 2005 00:00
  • yahu vokalist ne cabbar adammış öyle..sololar vokaller.. iki tane de ritim gitarist var..
    Üye
    Phish
    Tarih
    4 Ocak 2005 00:00
  • eklemeyi unuttugum sey vokal sakal bıraksa kurtarır bekli
    biraz iyi solo atıyor
    Üye
    forcefeddback
    Tarih
    4 Ocak 2005 00:00
  • arkadaslar grup biraz iyi gibi ama vokal erhan guleryuz gibi sesi var ve klip berbat kamera tek bir sahnede 1 sn bile durmayınca insanın beyni sulanıyor herkes biliyor a klip cekseler daha iyi olurdu bnce ve yonetmeni değiştirsinler yoksa çüricek bu mat arkadaslarımız ne diyim tarzım değil ama değişik grup allah yuzunuzu mat cıkarmasın :P
    Üye
    forcefeddback
    Tarih
    4 Ocak 2005 00:00
Toplam 15 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler