Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

-HIR-SIZ-LAR-

5 Ocak 2005 00:00
Bu habere, yashadıklarımıza saygı duymak veya tepki göstermek ichin illa bizim akrabamız, eşimiz dostumuz, dinleyicimiz, fanımız olmanız gerekmiyor. Müziği seven, emeğe saygı duran birer birey olmanız yeterli.
Gördüğünüz gibi, ishimizi gücümüzü bıraktık isim derdine koshturuyoruz. Kurtulmak kolay, ismimizi değishtiririz olur biter. Fakat biz bu isim ichin kach zaman düshündük. Bir rock grubuna yakıshır, insanlara ileteceği mesajlarla bağlantılı, etkili bir isim olmasını istedik. Bulduk ve ismimizle gerchekten chok övünüyorduk. Fakat kursağımızda kaldı. Bazı lesh yiyiciler, beleshchiler, hırsızlar, mezarcılar ismimizi chaldılar. Ve herkesi enayi durumuna koyarak ishin ichinden sıyrılmaya chalıshıyorlar. Ne mi? Bizim adımız The CasH diyerek. Arkadashlar, bu özgürlüğe, kishilik haklarına, en vahimi emeğe saygısızlıktır, kalleshliktir, arkadan vurmaktır.
Tabii ki, dünyada milyarlarca insan yashamakta ve en azından iki insan aynı düshünceyi paylashabilmektedir. Fakat, ismimizin KABAK gibi yazdığı bir sitede sayfa achıp, ismimizi kullanıp "biz farklıyız" demek insanları salak durumuna koymaktan bashka birshey değildir. Kendileri Mersinde bilmem ne üniversitesinde okuyor olabilirler. Bu onları daha kültürlü veya daha zeki yapmaz. Eğer ki zeka yarıştırmak istiyorlarsa buyrun grup üyelerimizin okuduğu okullar : Yıldız Teknik Üniversitesi - Elektrik Elektronik Müh. , İstanbul Teknik Üniversitesi - Gemi İnsaat Müh, Kültür Üniversitesi - Radyo - Televizyon, Anadolu Üniversitesi - İshletme(kısmetse bu sene Reklamcılık olarak deishecek). Eğer ki zekaysa zeka, cinlikse cinlik, kültürse kültür, chakallıksa ..... hoooop. orda bizim tarağımız yok.

---ÖZGÜRLÜK BİREYİN CÜÜSSSS DEMESİYLE BASHLAR. ---

Sizde CÜSS deyin. - http://thecash.garaj.org - Özgürlüğünüzden ödün vermeyin.

Yorumlar

Taze haberler