Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pazartesi Perküsyon Muhabbetleri

21 Kasım 2002 00:00

Tüm davulculara ve perküsyonla ilgilenenlere duyurulur. Grover Pro Percussion isimli üretici firma web sitesinde konusu davul ve perküsyonla ilgili sohbet saatleri başlattı. Ücretsiz ve dünyanın her yerindeki kullanıcılara açık olan hizmeti kullanabilmek için buraya tıklamak yetiyor.

Her hafta pazartesi günleri EST saatiyle akşam 8 ile 9 arasında (bu saat dilimi hakkında bişey bulamadım dersem ayıp olur mu? bilenler türkiye saatiyle kaç olduğunu yorum yazarlarsa sevinirim) bir saat sürecek sohbetlere her hafta bir perküsyon sanatçısı konuk olarak katılacak ve tecrübelerini aktaracak. Şu ana kadar katılan sanatçıları saymak gerekirse:
Bill Platt (Principal Percussionist Cinninatti Symphony & Pops), Chris DeChiara (US Navy Band Washington DC), Dean Anderson (Chairman Percussion Dept. Berklee College) ve Pat Hollenbeck (Director of Percussion Boston Conservatory)

Sohbetlerin ana konularını genellikle repertuar, entrümanlar, okulların kabul süreçleri, çalışma rutinleri hakkında sorular oluşturmakta ve canlı sohbetler Grover Pro'nun kurucusu perküsyon eğitmeni Neil Grover tarafından yönetiliyor.

Kaynak: moderndrummer.com

Yorumlar

Taze haberler