Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

9 Ocak Caravan Konser Sonrasi

10 Ocak 2005 00:00
268 kisinin Katilim yaptigi Organizasyonun kapilari saat 15.30 da acildi. Ses sistemi iceri girdigimizde kurulu ve hazir gözukuyordu.Fakar JokerStore un sorumlulugu olarak henuz kullanima hazirlanmamis oldugu konserler baslamak uzereyken farkedildi.Ve saat 17.35 de anca ses sistemi kullanilabilir hale gelmisti.Ardindan saat 17.35 de Organizasyonun ilk grubu constantinopolis sahnedeydi.2 cover ve 7 kendi bestelerinden olusan 9 sarkilik bir muzik keyfi sundular.Grup sahnedeki laubali konusma ve tavirlari beni rahatsiz etsede ön tarafdaki seyirci memnun gözukuyordu.Davulun ön planda ve basitdi.Brutal vokalleride(ayni zamanda gitarist) Vasat olsada Muzikleri basarili idi.

Saat 18.30 civari sahneyi bosaltan grubun Ardindan gecede cogu insanin(Ve özellikle benim)Buyuk bir heyecanla bekledigimiz AgorA sahnede idi.Sıgcaklarmi Saıgmıycaklarmi derken sahneye hepsi bi an dolusu verdiler.Sahnede sanirim adim atacak yer kalmamisti Turkiyenin Orta boy Haggard i sahnedeydi.Fakat sahnede 8 kisilerdi.2 kisinin eksikligi gözlerden kacmadi - ViyoLonsel ve Female vokalleri sahnede yoktu.Sanirim sigmama korkusu ile sahneye cikarmadilar.Ardindan Gusel bir sov ile sahne alan grup ard arda caldiklari kendi sarkilariyla gaza getirdikleri seyirciye Birde muhtesem bir Nightwish coveri sundu.Basta Nightwish(hayatimin gruplarindan biri) calicaz dediklerinde tedirgin olsamda(iyi olmayacagi korkusu ile) Calmaya basladiklarinda yuzum gulmedi degil.Soprano kusursuz bir performans sergiledi.Yan flut ve Brutal vokal partisyonlari ekleyerek sarkiyi dahada gaz hale getirmisler ve Kendilerine özgu bir yorumla sundular bizlere.Yine kendi sarkilariyla devam ettikler ardindan programa.Arada Mikrofon sorunlari yasansada sık sık(özellikle Brutal vokal bir turlu mikrofondan memnun kalamadi!)Grup sergiledikleri performans ile sorunlari pek ön plana cikarmadi... Ve soncoverlari olarak bir In flames coverina (ve pogo!) yer verdiler. 2. gitarin sesi sık sık gidip geldi ama cover cok basarili idi!... Ve gecenin son sarkisi ilk yayinladiklari demodan So Even la son verdiler geceye.Programin bitmemesini orda sanirim benden baska istemeyen 10 larca insan vardi.
Ve benim gözumde gecenin Babasi idi AgorA

Ardindan Altar sahne aldi slayer , Slayer ,Slayer!! Coverlari ve besteleriyle sahnedelerdi. ben pek sevmesemde slayer, adamlara helal olsun.Özellikle soloculari Alper kusursuz bir performans sergiledi.kendi besteleride slayeri animsatsada bana ,Basarili bir perfomansla seyirciyi eglendirdiler.Özellikle Black Magic ve Angel Of Death benimde koptugum zamandi ...

Ve gunun son grubu yani kapanis grubu Vengeance .. pek seyirci kalmamisti.Altarda azalmaya baslayan seyircinin ardindan icerde 70-80 kisi vardi... Ve Venceansda Gusel bir performans sergiledi.2 gitarinda tellerini kopan gitaristleri(bilincsiz bendlerin ardindan) kalmayan gitar nedeni ile sahneden programlarini bitiremeden indilerki ozamana kadar 8 sarki seslendirmislerdi.Ne kadar o kalabalikdan diger gruplar kadar haz alamamis olsada grup iyi idi.Fakat bence daha yollari var.

Gusel bir Organizasyondu... gelmeyenlerin cok sey kacirdigini dusunuyorum...

[Metaltr.Com] Web Sitesinden Alintidir.

Yorumlar

Taze haberler