Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Beton Programı Açık Radyo 94.9'da

17 Ocak 2005 00:00

Rock ve heavy metal müzik meraklilarinin yakindan tanidigi , ilgiyle takip ettiği Mete Sohtaoglu, müzik dünyasinin nabzini tutmaya devam ediyor . Her Pazar gecesi Açık Radyo 94.9 ‘da 00:00 - 02.00 saatleri arası , 8 senedir canlı yayında dünya müzik sektörünün nabzını tutuyor.(ww.acikradyo.com) (Digiturk kanal 406 ) Son çıkan yerli ve yabancı rock & heavy metal albümlerini ilk defa dinleyicisiyle buluşturan Beton , yaklaşık 96 yerli ve yabancı müzik şirketi ile çalışmaktadır.

Beton Programi Almanya'nin Köln kentinde düzenlenen Popkomm 1999 müzik sektoru fuarina organizasyon komitesinin daveti üzerine Hard'n Heavy radyo programi olarak Türkiye'yi temsilen katilmistir. Bu müzik fuarında kurulan sağlıklı ilişkiler sayesinde Beton Programı Türkiye radyolarının yurtdışında en çok tanınan programı olarak girmiştir. Gerek yurtdışındaki müzisyenler , gerekse müzik şirketleri tarafından Türkiye nin bulunduğu coğrafyada en çok önem verilen radyo programı olmuştur. Konser vermek üzere ülkemize gelen rock dünyasının efsane isimleri Türkiye de sadece Beton Programını tercih etmiştir. Ayrıca program ülkemizde verilen tüm rock konserlerinin radyo ana tanıtım sponsorluğunu da yapmıştır.

Beton programı Türk müzik sektörüne katkı sağlamayı, bilinçli bir müzik tüketim toplumu yaratmayı ana amaç edinmiştir. Bu sebeple ülkemizin ve dünyanın en önemli müzisyenleri de Beton programının canlı yayında konuğu olmuş ve destek olmuşlardır:
New Model Army, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Jethro Tull, Ronnie James DIO , DORO, Circle II Circle, Paul Di Anno, Vanden Plas, U.D.O., Blaze Bayley, Overkill, Slayer, Sentenced, Anathema, Moonspell, Katatonia, Atrocity, Liv Kristine, Orphaned Land, Rotting Christ, Opeth, Destruction, Sepultura, Sebastian Bach gibi sanatçılar konuk olmuş ve Beton programına özel ropörtaj vermişlerdir.

Programa göndermek istediğiniz demo ,fanzin vs için iletişim bilgileri :

Mete Sohtaoğlu
Açık Radyo
Beton Programı

Cumhuriyet Cad. Üftade Sok. ERN Han. Kat:5
Elmadağ - Istanbul

Yorumlar

  • bir kaç yıl önce radyo doksanikinoktauc te takip ettigim mete abimizin yeni programını bu kadar geç öğrenmiş olmama rağmen denk geldiğime sevindim tekrardan. başarılar...
    Üye
    elixirixile
    Tarih
    31 Ağustos 2006 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler