Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

BARİKAT, 2005 Yılına Müthiş Görüntüler ile GİRDİ:

28 Ocak 2005 00:00
Barikat, İstanbul Kadıköy İskele Meydanı’nda saat: 23.00 ve 01.00 arası düzenlenen konserle, 2005 yılına, umut, cuşku ve hüzün dolu rüya gibi görüntüler eşliğinde binlerce izleyiciyle birlikte dansederek girdi. Maytaplar, havai fişekler eşliğinde, binlerce kişilik coşkulu bir Barikat hayran kitlesinin doldurduğu alanda ilk ve ikinci albümünden şarkılar seslendirerek 2005’e giren Barikat, yeni yılın, tüm dünyaya, tüm insanlara barış, özgürlük, adalet dolu sağlık ve başarı dileklerini dile getirdi.

Program sıkışıklığı nedeniyle yarım saat süren ve Kanal D, Show Tv, Akşam Gazetesi’nin yoğun ilgi gösterdiği, şarkılarını TSUNAMİ KURBANLARI ve barış dolu bir gelecek için seslendiren Barikat konserleri sonrası, Lewo, Tepki, Gri, Yaşlı Gözler, Alsancak, Sille Mc, Yaşlı Gözler ve Panick Atak Breakers gibi tüm hiphopların sahne almasıyla, saat: 13.00’de sona erdi.
Not: 21.00’de başlaması gereken konser, sağanak yağmurun geç saate kadar sürmesi nedeniyle ancak saat: 23.30’da başlayabildi. Bu ve oluşturulan program akışına organizasyon şirketinin uymaması ve sahne alan rapçilere karşı saygısızlığı nedeniyle, Barikat konseri sonrası, jöntürk ile organizatörler arasında kısa bir gerginliğin yaşanmasına neden olsada iyi temennilerle sona erdi

Yorumlar

Taze haberler