Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rock ve(ya) Metal müziklerin klipler neden Kral tv de izlenmez??

28 Ocak 2005 00:00
Bu konuya rockseverler ,"tabi ki gösterilmez,kral tv gibi pop televizyonun bu müzikleri koyması olanaksız,zaten aptal bir kanal,ne yaptığı belli değil,Türkiye için çok gereksiz bu kanalın kapatılması için imza toplansa,ilk ben imzamı atarım,gençlerin beyinlerini köreltiyor." derler.

pop severler ise genelde "Benim için farketmez,ben müziğimi hertaraftan dinlerim,bence yararlı bir kanal Türkiye'de kimin ne yaptığını,hangi müzikle meşhur olduğunu bu kanaldan öğrenebiliyoruz" diye düşünürler.

Peki ya hem olumlu hem de olumsuz eleştri alan kral tv acaba rock veya metal tarzı müzikleri barındırmalı mı???

Bugün kral tv de Ebru Yaşar,Hande Yener,Ayça,Aysu Baceoğlu gibi bence müzik bile yapmayan (dinleyenlere saygım var,atlamasınlar) kişiler gösterilirken,yeni yeni mor ve ötesi,Haluk Levent,Duman gibi rock müzik yapan kişiler (gruplar) da yayınlanıyor.

Fakat hiçbirzaman kral tv de Kurban,Pentagram,Alev gibi daha sert yapan grupları görmedik,rockseverlerinde çoğu bu durumun böyle olmasından hoşnut,yani kral tv yi pek sevmediklerinden kendi sevdiği grupların bu kanalda gösterilmesini istemiyorlar.

Türkiye'deki gençler çoğunlukla pop müzik dinliyorlar.(Karışık dinleyenlerde baya fazla).Yani rock müzik dinleyenler (rock diyerek,metalden de bahsediyorum)resesif kalıyor.E kral tv de çoğunluğa hitab etmek için benimde sevmediğim yeni çıkan saçmalıkları öne sürüyor,Mor ve ötesi veya dumanın da çıkması Türkiye'nin yavaş yavaş rock müziğe geçiş yaptığının kanıtı bence.Çünkü bu kanal daha önce hiç rock klibi yayınlamıyordu.

Azımsanmayacak bir topluluk,kral tv ye çok önem veriyor.Bu kanalla yatıp kalkıyorlar,ve burada gösterilen tüm kliplere açıklar.

Uzun lafın kısası,ne kadar ilk duyuşta birden ötelesekte,katlanamasakta,sevmesekte rock-metal müzikler kral tvde yayınlanmalı,eğer yayınlanırsa Türk gençliği rock müziği sevecek dolayısı ile ülkemiz bizim istediğimiz noktaya daha fazla yaklaşacaktır.

Yorumlar

Taze haberler