Fates Warning Zaman: 18 Şubat 2005 Cuma Mekan: Vox - Taksim - İstanbul Dream Theater, Queensryche ile birlikte progressive-metal’in en büyük">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Fates Warning @ Vox - Taksim - İstanbul

4 Şubat 2005 00:00
Sahnede: Fates Warning
Zaman: 18 Şubat 2005 Cuma
Mekan: Vox - Taksim - İstanbul

Dream Theater, Queensryche ile birlikte progressive-metal’in en büyük topluluklarından Fates Warning ilk kez İstanbul’da hayranlarıyla buluşuyor.

Geçtiğimiz günlerde 10. stüdyo albüleri ‘FWX’i yayımlayan topluluk, Ray Alder ( vokal) , Jim Matheos ( gitar/keyboards), Joey Vera ( bas gitar) ve Mark Zander (davul)dan oluşuyor.

1983’de kurulan topluluk kariyerinin ilk döneminde heavy-metal tarzı üzerine yoğunlaştı ve kısa sürede kendine geniş bir dinleyci kitlesi edinerek bu tarzın önemli plak şirketlerinden Metal Blade ile anlaştı. 80’lerin sonunda daha komplike ve zengin bir sound’a yönelen Fates Warning progressive-metal olarak adlandırılan türün öncü grupları arasında yer aldı.

Fates Warning’in Dream Theater ve Queensryche ile birlikte 2003 yılında gerçekleştirdiği turne rock tarihinin en başarılı turnelerinden biri kabul ediliyor.

Yorumlar

  • bilet fiyatları hakkında bi bilgi yok sanırım buralarda bilgisi olan varsa yazsın
    eli yüzü düzgün kaliteli müzik yapan bi grup sadece progressive sevenler değil hard rock sevenler iron maiden tipi şeyler sevenlerin de beğeneceğini tahmin ediyorum hiç dinlememiş olan varsa bu konser iyi bi fırsat bence....
    Üye
    Soundcheck
    Tarih
    10 Şubat 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler