The Ray Gelato Giants Zaman: 11 Şubat 2005 Cuma
12 Şubat 2005 Cumartesi Mekan: Babylon - Tünel - İstanbul Fiyat: Tam: 30YTL Öğr: 20YTL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The Ray Gelato Giants @ Babylon - Tünel - İstanbul

6 Şubat 2005 00:00
Sahnede:
The Ray Gelato Giants
Zaman: 11 Şubat 2005 Cuma
12 Şubat 2005 Cumartesi
Mekan: Babylon - Tünel - İstanbul
Fiyat:
Tam: 30YTL
Öğr: 20YTL

İngiliz Kraliyet ailesi için iki kez konser veren, Robbie Williams’ın Royal Albert Hall konserini açan ve Paul Mc Cartney’nin düğününde sahne alan swing’in “maestro”su Ray Gelato ve grubu, “J&B Nightology” için İstanbul’da…

J&B Nightology kapsamında 11-12 Şubat tarihlerinde, Babylon’da sahne alacak The Ray Gelato Giants (Ray Gelato Devleri), dinleyiciyi müzikal zaman tünelinde 1950’lerin en keyifli gecelerine ışınlayacak.

Swing’in Britanyalı kralı Ray Gelato, jive’ın dinamik ruhunu canlı tutmaya yeminli… Bu yedi kişilik mini-orkestra, efsanevi Rat Pack üyeleri Frank Sinatra ve Dean Martin’in hitlerini 21. yüzyıla uyarlıyor.

Swing’in öncüsü Gelato

Swing denen yaşam tarzını tüm dünyada benimseten Gelato ve grubu, uluslararası yediden yetmişe bir kitlenin yanı sıra meslektaşları arasında da oldukça popüler… “The Ray Gelato Giants” olarak Robbie Williams’ın Royal Albert Hall konserini açan, Paul Mc Cartney’nin düğününde sahne alan ve tüm dünyada swing’in “maestro”su olarak anılan Gelato, İngiliz Kraliyet ailesi için de iki kez konser verdi.

Duke Ellington, Sammy Davis Jr, Frank Sinatra gibi devlerin günümüzdeki en otantik ve en orijinal yorumcuları olan The Ray Gelato Giants, bitmez tükenmez enerjileri, sahnedeki dinamik ve “atışmalı” performanslarıyla dinleyiciye işitsel ve görsel bir ziyafet vaadediyor…

25 yıldır Londra cazı ve rockabilly gibi türler çerçevesinde kendini sürekli yenileyen vokalist ve saksofon sanatçısı, 1988’de kurduğu “The Giants of Jive”la adını, Carnegie Hall ve Avrupa’da katıldığı çeşitli caz festivallerinde duyurdu. 11 senelik grubu “The Giants” ile Montreal, Umbra (6 kez), San Sebastian gibi festivallerle bir çok metropolün popüler caz kulüplerinde sahne aldı.

Ray Gelato - vokal, tenor saksofon/Alex Garnett - alto ve tenor saksofon/Tom Gordon - davul/Danny Marsden - trompet/Andy Rogers - trombon/Gunther Kuermayr - piyano/Frazer Snall - kontrbas.

Yorumlar

Taze haberler