Mat DJ'ler: Anıl Taşhan ve Erdem Genç Zaman: 27 Şubat 2005 Pazar Mekan: Vox - Taksim">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mat @ 80'ler partisi :: Vox - Taksim - İstanbul

13 Şubat 2005 00:00
Sahnede:
Mat
DJ'ler: Anıl Taşhan ve Erdem Genç
Zaman: 27 Şubat 2005 Pazar
Mekan: Vox - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10YTL

27 Şubat Pazar günü Vox Bar’da Sanalkulup.com 80'ler partisi düzenleniyor. Gecede, döneme damgasını vurmuş new-wave akiminin en seçkin örneklerinin yanı sıra dans pistlerinin en hareketli ve eğlenceli bir çok hit parçasını da dinleme fırsatı bulacaksınız.

80ler denince akla gelen Depeche Mode, The Cure, Tears 4 Fears, Alphaville, Erasure, Soft Cell, New Order, Pet Shop Boys, Sandra, Samatha Fox, A-ha, Duran Duran, David Bowie, U2, Spandau Ballet,Cyndi Lauper, Billy iDoL, Prince, Queen, The Smiths, Joy Division, Falco, Eurythmics, Madness ve tabii ki Michael Jackson & Madonna vb.... esliginde dans edeceksiniz...

He-man, Shera, Varyemez Amca, Flintstones, Darkwing Duck, Denver The Last Dinasour, Alvin And The Chumpmunks, Teenage Mutant Ninja Turtles, Care Bears, Dark Tales, Inspertor Gagget, Ghostbusters, Pony… Hepimizin kahramanları olan bu çizgi film müziklerini ve özel video gösterimlerini de yine bu gecede dinleyip izleyeceksiniz.

Gecede 7 saat canlı performans rekorları ve devasa repertuarlarıyla tanınan MAT grubu, 80ler pop, rock ve dans müziklerinden özel repertuarlarıyla sahne alırken onlara DJ kabininde Anıl Taşhan ve Erdem Genç eşlik edecek.

Yorumlar

  • ya bu mat bitanedir ya!!bu işi severek yapıuoşar bende onları sevıyorum!!sonuna kadar yoluna var beyler!!!
    Üye
    yasin0
    Tarih
    10 Mart 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler