Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Eleştri yapılırken nelere dikkat edilmeli???

16 Şubat 2005 00:00
Bu konuyu koymamın sebebini söyleyeyim önce.Biliyorsunuz ki sitemiz birkaç günlüğüne ziyaretçi defterine yazılan küfürlerden dolayı kapandı.Bekçiye yalvardım yakardım da siteyi tekrar açtırabildim.Önemli olan sitemizin dondurulması değil,yapılan eleştrilerin bazılarının kırıcı,saygısızca ve kötü olmuş olmasıdır.

Ziyaretçi defterine yazan bir bireyin bizim hakkımızda ki düşünceleri iyi de,kötü de olabilir.Buna saygı duyarız.Eğer kötü bir eleştri yapılacaksa bu şu şekilde olmalıdır.

"Arkadaşlar,ben sitenizin içeriğini ve elemanların tanıtımını beğenmedim.Bence pek güzel olmamış,onları değiştirirseniz daha iyi olur."

veya;

"Merhaba,parçanızı dinledim bence çok kötü çünkü davul ritm kaçırmış elektro iyi olmamış basçının sesi gelmiyor (vs.) Bence bu parçanızı biran önce düzeltin..."

Buna benzer yorumlara sonsuz saygımız var,bunları bizde başka bir siteye yazabiliriz ama adam tutmuş ziyaretçi defterine resmen BELA okumuş,ve yanına da bir güzel küfür kondurmuş.
Gel de bu cevaba sinir olma! Kardeşim,beğenmezsen beğenmezsin,neden bela okuyorsun?Neden küfür ediyorsun? Sonuçta bu bizim grubumuz,bu bizim sitemiz.İster arabesk,ister pop,ister rock yaparız.İster şarkıyı batırız ister mükemmel parça yaparız.Senin böyle yorum getirmeye ne hakkın var??

Nitekim,böyle yazdığı için bazı garaj üyeleri (ben dahil) dayanamadık ve bizde kötü sözle karşılık verdik ve birtek bu adamdan dolayı üyeliklerimiz donduruldu...

Lütfen kaba kuvvetimize güvenmeyelim,eleştri yapacaksak ADAM GİBİ yapalım...

Saygılar;
Grup Davulcusu:Anıl

Yorumlar

Taze haberler