George Michael müziği bıraktı 1980'lerin sonunda pop müziğe yön veren isimlerden İngiliz şarkıcı George Michael müziği bıraktığını açıkladı.">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

George Michael'dan Müziğe Elvada

19 Şubat 2005 00:00
George Michael müziği bıraktı

1980'lerin sonunda pop müziğe yön veren isimlerden İngiliz şarkıcı George Michael müziği bıraktığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı "ortalıktan kaybolmadan" önce yaşamını gözler önüneseren bir belgesel filmin gösterimi için bulunduğu Berlin Film Festivali'nde yaptığı açıklamada, şöhret dolu yaşamın kendisini bıktırdığını ve pop müziği bıraktığını belirtti.

"Kendisine şöhret, zenginlik ve istemediği medyatik ilgili veren tarzının artık öldüğünü" anlatan Michael, "Bu tarz öldüğüne göre artık gitmeliyim" dedi.

Yorumlar

  • ayrıca Freddy Mercury öldüğünde onun anısına bi konser düzenleyip SomeBody To Love ' u seslendirmişti sahnede ve konser stattaydı binlerce kişi vardı.daha sonra Somebody To Love un tüm hakları ona verildi o da en son bu şarkıyı Happy Feet(Mutlu Ayaklar) adlı çizgi filmde kullanmıştı..
    Üye
    WiseKhan
    Tarih
    9 Mayıs 2008 00:00
  • gerçekten haklısın bu adamın sesi başka kimsede yok ve en güzel aşk şarkılarını besteleyip söyleyen de oydu.Careless Whisper ve Jesus To a Child favorilerim.bi de özel hayatı düzgün olsa..
    Üye
    WiseKhan
    Tarih
    9 Mayıs 2008 00:00
  • üzüldüm....valla
    Üye
    queenmania
    Tarih
    3 Ağustos 2005 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler