Retro DJ Saint ve DJ Saga (Eurythmics ile Seksenler Özel">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Retro @ Studio Live - Beyoğlu - İstanbul

2 Mart 2005 00:00
Sahnede: Retro
DJ Saint ve DJ Saga
(Eurythmics ile Seksenler Özel Bölümü)
Zaman: 5 Mart 2005 Cumartesi
Mekan: Studio Live - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 10YTL

Müzik akımlarının ve dans ritimlerinin belkide en fazla şekillendiği ve geleceğin elektronik ve hatta dijital müziğinin temellerini oluşturan üretimlerin yapıldığı bir on yıl : 1980’ler.

Bundan kısa bir süre öncesine kadar nostaljik bulunan ve o dönemi yaşayan insanlar için düzenlenen 80s partileri şu anda nostaljik olmaktan çok yeni müziğin anlaşılması adına ders niteliği taşıyor ve herkes tarafından ilgi görüyor.

Retro 80s parti diğer benzer partilerden biraz farklı olarak seri halinde devam edecek ve dönemin özellikle Türkiye’de karşılığı olan ve 80’li yıllarda İstanbul, Ankara gibi şehirlerindeki büyük diskoteklerin playlistlerinde çalan bugün arasan bulunmaz şarkılarla dönemi takip eden ve sevenleri tatmin edecek bir etkinlik olarak tasarlandı.

Bundan böyle her RETRO 80s partide müzik çalışmaları bugünde devam eden grup ve sanatçılar çok özel videoları, remiksleri ile geceye ayrı bir renk katacak...

İlk RETRO 80s parti’nin konukları ise bugün ayrı ayrı çalışsalarda zaman zaman bir araya gelen ve kalitelerinden ödün vermeden müzik yapmaya devam eden 80’lerin en büyük SYNTH-POP ikilisi : EURYTHMICS.

Yorumlar

Taze haberler