Psychedelica psySARI & mindsphere Zaman: 12 Mart 2005 Cumartesi Mekan: Studio Live -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Psychedelica Parti @ Studio Live - Beyoğlu - İstanbul

2 Mart 2005 00:00
Sahnede: Psychedelica
psySARI & mindsphere
Zaman: 12 Mart 2005 Cumartesi
Mekan: Studio Live - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 20YTL

60'larda baslayan psychedelic müzik Hindistan’ın Goa şehrinde elektronik müzik dj’lerinin el atmasıyla yeniden yapılandı.

Psychedelic trance çok karma?yk ritimleri içerdi?i için de aslynda dinlemesi zordur. Ancak insanların çılgınca dans ettiği partiler gerek ışık şovları gerek dekorları ile herkesi büyüler. Hiç bitmeyen beat’leri, ansızın kullanılan ses sapmaları ve kendini hissettiren acid tonları ile psychedelic trance tipik bir ayin gibidir.

Udi Shternberg ve Yoni Oshrat’tan oluşan Psysex grubu hızlı adımlarla Infected Mushroom’un yolunu takip ediyor. Psy-trance’in büyük isimleri arasında yer alan Psysex yaptıkları mix’ler ve çok özel kayıt teknikleri ile ilk kez Türk dinleyicisinin karşısına çıkacak.

Yakında çıkacak albümleri “Psysex-remixed” ile piyasa yeni bir soluk getirecek olan gruptan DJ Yoni Oshrat (Schatsi) Ankara’nın tanınmış DJ’leri Mute ve Universal eşliğinde 11 Mart 2005 Cuma gecesi Ankara Saklıkent ve 12 Mart 2005 Cumartesi geceside DJ’ler psySARI ve mindsphere eşliğinde İstanbul Studio Live’da düzenlenecek olan “Psychedelica” partilerinde sahne alacak.

Yorumlar

Taze haberler