David Bowie gecesi Zaman: 19 Mart 2005 Cumartesi Mekan: Studio Live - Beyoğlu - İstanbul David Bowie hakkındaki kilişe onun tam bir müzik bukalemunu">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

David Bowie Gecesi @ Studio Live - Beyoğlu - İstanbul

2 Mart 2005 00:00
Sahnede: David Bowie gecesi
Zaman: 19 Mart 2005 Cumartesi
Mekan: Studio Live - Beyoğlu - İstanbul

David Bowie hakkındaki kilişe onun tam bir müzik bukalemunu olduğu ve her akıma ve modaya kendini bir şekilde uydurduğudur. Fakat bu biraz kolaya kaçan bir yorumdur, Onun 70’lerde zirveye olağanüstü yeteneği ile çıktığını inkar etmek yanlış olur.

60’lar boyunca kendi üslubu ile bir hippi şarkıcı ve söz yazarı olarak kendini keşfeden Bowie, 1972’de büyük buluşundan önce, bir pop/rock albümü kaydetti ve hemen ardından onu uluslararası bir yıldız yapan karmaşık, seksi kişilik Ziggy Stardust’ı ortaya çıkardığı albümü ile tarzını glam rock olarak belirledi.

Bowie’nin ışıltılı yaşamına şahit olmak, müzikleri ve videoları eşliğinde 70’lerden günümüze Glam, Pop, New Wave ve Rock’ın müzikal süreçlerini sanatçının portresinde izlemek için tüm Rock severleri bu belgesel parti’ye davet ediyoruz.

Gece Boyunca

Bowie’nin Tüm Hit Parçaları Diğer Sanatçılar tarafından yorumlanmış Bowie şarkıları, Bowie’nin diğer sanatçılarla yaptığı düet’ler, Bowie’nin dahil olduğu 70,80 ve 90’lı yılların Glam Rock’tan New Wave’e, Modern Rock’tan Trip Hop’a en sevilen klasik parçaları, Sanatçının video, konser görüntüleri ve
başrol oynadığı sinema filmlerinin görüntüleri...

Yorumlar

Taze haberler