Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Demo :: Uzak - İz

7 Mart 2005 00:00

1,5 senelik bi grup olan Uzak'ın şimdiye kadar yaptığı en ciddi çalışması, ilk demosu tamamlandı. Alternatif Türk Rock olarak adlandırılabilecek nitelikte 4 şarkıdan oluşmaktan olan "İz" 'i yakında CD formatında Taksim, Kadıköy ve Beşiktaş'taki müzikevlerinde bulabilirsiniz.

Mp3 olarak dinlemek için aşağıdaki linklere sağ tıklayıp "Save target as." demeniz gerekmektedir.

Hepsi aynı
Çok Zor
Geçmiş
Belki Yanlış

Demonun kapak resimleri:
Ön
Arka

Yorumlar

  • Yenibir grup dinledim mp 3 lerini vokalin kendini iyiliştirmesi lazım can çekişiyoo ama genel olarak hiç de fena olmamış çoçuklar elinize sağlık devam durmak yok...
    Üye
    g25
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • akorları yüzde yüz olmakla beraber oasis - dont look back in anger la aynıdır inanmayan dinlesin böyle arakçılık olmaz iğrençsiniz
    Üye
    saglamadam
    Tarih
    4 Ocak 2006 00:00
  • yorum böyle olmaz ben aklıma geleni söyledim

    daha önceden yaptığınız yorumlarla kayıtta zorluklar yaşandığı falan belirtiliyor zaten heralde bu kayıtta 6 aylık bir grup oluşunuzunda etkisi çok... fikir güzel, icraat kötü bu kayıt serisinde, en azından bi çok gruptan farklı olarak 16 tane şarkı yaratabilmişsiniz bu güzel bişey tabi ki... kayıt olayı kötü olmuş gene söylemek zorundayım her şey birbirinden bağımsız tek tek batıyo adama(ki bunu daha öncede belirtmişler) umarım daha iyilerini yaparsınız ilerde..
    şeyi önerebilirim beste ortaya çıktıktan sonra dinlediklerinizle bir çakıştırın ki benzer bi noktası varsa belli etsin kendini(insanlık hali akılda kalır yani) onları atın diyemem ama notalara kadar aynıysa bi üstünde düşünürsünüz biz ne yaptık diye..

    bununla dalga geçmeye umarım uğraşmazsınız öyle bi durumda zaten sadece artık savunmaktan başka bişey yapmadığınızı anlarım..

    PS:yaprak sarması gerçekten fena bi benzetme olmaya bilir ama ne için kullanılabilirki..

    teşekkürler - uzak'a başarılar dilerim, kapak güzel olmuş
    Üye
    zip pokran
    Tarih
    31 Mart 2005 00:00
  • zip pokran süpersin.. :D :D hala gülüyorum okudukça..Böyle yorumlar yapmaya devam edersin umarım :D

    Hatta arka fondaki klavyelerde böyle yaprak sarması gibi di mi?

    =)
    Üye
    xeroquark
    Tarih
    30 Mart 2005 00:00
  • ya yok içimde ukte kaldı kötü bu kayıtta grupta ya güzel dediğime acıdım sonra nerden buldunuz yoğurt kıvamında vokali ceryanlı kopuz kıvamında elektroyu ramazan davuluna zaten laf etmiyorum
    Üye
    zip pokran
    Tarih
    29 Mart 2005 00:00
  • demo güzel tamam ama toplama....... demiyorum daha doğrusu diyesim geliyor ama şu ritm şurdan gelmiş diye isimlendiremedim daha ondan demiyorum

    neyse kimsenin beğenmesi önemli değil demişsiniz ya o zaman niye garaj.org'a yollamıyalım kardeşim size kalsın sadece çocuğunuz
    Üye
    zip pokran
    Tarih
    29 Mart 2005 00:00
  • "Geçmiş" temposunun sık sık değiştiği bir şarkı. Bir bakıma deneysel denilebilir. Bu yüzden "toplama" şarkı gibi geliyor olabilir sana. Bizce gayet orjinal bir şarkı.

    Teşekkürler
    Üye
    xeroquark
    Tarih
    17 Mart 2005 00:00
  • yaw, yannısh annamayın sevgili arkadashlar. Ama Gecmis isimli sarkınız olduğu gibi bir toplama gibi geliyor insana. hele intro kısmı. Bisheye benziyor ama neye benziyor..... Chıkartamıyorum.. alala..
    Üye
    gooch_v2
    Tarih
    15 Mart 2005 00:00
  • hehe. Bizim hikayemiz de sizinki gibi...

    Ben de haftaya buraya gelip demomuzu yayınladığımızda aynı tepkileri alacağımı biliyorum ama amacım tabii ki sizin gibi müzisyen arkadaşları olması gerektiği yola sokmak ve Türk müzik piyasasının zenginleşmesini sağlamak. Denildiği gibi asla "yıkıcı" bir eleştiri sözkonusu olamaz.

    Sonuçta haftaya ben de buraya yüzüm kızarmış şekilde gelicem ve insanlar "bu ne yaaaa, siz gidin kumla oynayın" diyecekler.. bunu biliyorum. Ama yine de dediğiniz gibi insanın elinde bir çocuğunun olması çok güzel. Ben de bunun için çabalıyorum zaten.

    Yaptıklarımızı kimsenin beğenmesi umurumuzda değil. Biz sevdiğimiz şeyi yapıyoruz çünkü.

    ____________________________________________________
    Virtual Violence
    (Vokal)
    http://vv.garaj.org
    Üye
    Ktulu
    Tarih
    13 Mart 2005 00:00
  • Ufak bir düzeltme yapayım, grubun son halini almasıyla beraber çalma süremiz grupça 5-6 ay kadar. 1 yıl öncesinde öyle takılıyorduk diyebilriiz. Son 6 ayda bestelere yogunlaştık..
    Üye
    xeroquark
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • Herkese selam arkadaşlar. Ben uzak grubunun davulcusu Volkan.
    Uzak grubu çok uzun zaman önce değil bundan sadece 5-6 ay önce kurulmuş bi gruptur. İlk kuruluştaki amaçsa gitaristle derslerden sıkıldığımız zamanlar okulun stüdyosuna gidip çalıp eğlenmek stress atmaktı. daha sonra gitaristimizin bir arkadaşı bizle gelip arada bass çalmaya başladı ki o da aslında ritm gitaristti ( tamam çok iyi kıvırdı bass ı o ayrı :P lolo ya saygılar :P )
    solo gitaristimiz ise demodan sadece ve sadece 1 hafta önce gruba girdi.
    vokalleri yapan arkadaş daha önceki vokalimizin ayrılmasıyla birlikte tamam ben vokalleri de yaparım şeklinde bi cengaverlik ve cesaret örneği göstermiştir o ayrıı :P helal olsundur ona bi de vokalist aratmamıştır bize.
    ben ise 6 senedir falan çalıyo olmama rağmen.. eski kız arkadaşımın yasaklamasıyla (evet eziğim ben meraba) 1.5 seneye yakın davul çalmamıştım.
    herkes yani aslında bu grupla birlikte beraber çalmayı ve müziği sevdiğini ve özlediğini farketti..
    xeroquark arkadaşımızın yazdıı şarkıları stüdyoda çalmaya çalışıp eğlenirken aa biz bunları kaydedelim yarın öbür gün işe girince elimzde hatırası olur fikriyle 1 demo hazırladık. ve bundan sonra da eminim daha da iilerini yaparız...
    ben bu kadar uzun niye yazdım bilemedim herşey aniden oldu sevgiler.
    Üye
    NeWBoRn
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • ehehe. boshver öyle herifleri. =)) sen takma kafana, terbiyesizliğine ver. Aklı sıra " ayyy, ak gördün mü? terbiyeli chocuk" imajı chizmek veya chizmeye chalıshmak istemish =))

    xeroquark.. sen grubun nesisin bilmiyorum ama bisheyler söyliyeyim.. Yıkıcı eleştirici diye birşey yoktur. Olumlu veya olumsuz eleştiriler vardır ki bunların hepsi sanatçının anlayış kabiliyetiyle yapıcı birer güç haline gelir.

    Mesela ben " Bu mu alternatif" diye bir eleştiri getirdim. Senin bu noktadaki düşüncen " La, sen ne anlarsın. Budur bizim müziğimiz" değil " kitle beğenmedi, demek ki bir yol bulup, beklentilere cevap vemeliyiz" olmalıdır.

    Kendi grubunu Mor ve Ötesiyle örneklendirmek gibi bir hata yapmışsın. Hele hele bugünlere gelish yollarını göstererek. O heriflerin neler chekerek geldiğini, nasıl geldiğini bilmeden sadece ilk ve sonları karshılashtırmak hatadır bana göre. Yapma bi daha cancaazım =Pp Ayrıca o adamlar hayatımda gördüğüm en kabız müzisyenlerdendir. Yaz Yaz ı coverlayıp para kazanınca tabir-i caizse yollarını buldular. Yani piyasa beklentilerine cevap verdiler. ( Buda Türkiye müzik sektörünün kimlerin elinde olduğunu anlatıyor. YazYaz albümü chıktığında birchok gerizekalının AYY MOR VE ÖTESİ DİYE BİR GRUP CHIKMISSSHHH" diye gezindiğini bilirim. Aynısı Duman ın bashınada gelmishti. )

    Ben sizin bu eleştirilerden dersler chıkarıp doğru kararlara varacağınıza inanıyorum. Demoyu piyasaya sürmekler bence bir hata yaptınız. Bu albüm adınızın üstünde bir önyargı olushturabilir ve halktan yani o hedef kitleden chok daha sert tepkiler alabilirsiniz. Bir müzisyenin tashıdığı ruhu zedeliyebilir. Ama bu hatayıda tashıdığınız o amatör müzisyen ruhuna bağlıyorum. İnandığınız yolda yürüyün bre =)
    Üye
    gooch_v2
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • adam özelden neler yazar burdan saygı sevgi yazar...

    adamın biraz yüzü kızarır buraya saygı sevgi yazarken..

    gören de ne sevgi dolu ne saygılı, sevgi kelebeği sanar seni...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • Bebe sus. Hala devam ediyor adam buradan. Ne oldu takdir mi bekliyorsun milletten?

    Herkesten özür dilerim oluşan bu durumdan dolayı kendi adıma. Bundan başka bir şey yazmıycam yazılsa da üstüne.

    Saygı, sevgi.

    Onur
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • ortamı kavga ortamına çevirip kendine pay çıkarma yaptığınla övünme sevdasındasın da burada kimse seni kazımaz buradakiler belli bi düzetyin üstünde olan insanlardır....

    yırtık dondan çıkar gibi muhabbete atlayan sensin... bi de üstüne üstlük kabadayılık yapan da sensin... (özelden)

    hadi şimdi eyw...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • Sana cevabımı özelden verdim, meydan kabadayılığı yapma. Adın bile geçmemişti, kimin neyi kirlettiği başkalarının takdiridir.

    Onur
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    12 Mart 2005 00:00
  • esas ben buna güldüm saçmalamayalım lütfen kim kime neyi ispat etmek istesin...

    bu kadar saçma bi düşünce olamaz...

    biz düşüncelerimizi paylaşıyoruz daha önceki mesajlarda arkadaşlar benim demek istediklerimi tam olarak anlamadılar onun için hazır burda dile getirilmişken dah aörnekleyici olması açısından öyle dedim...

    lütfen muhabbetlere haeriniz olamadan ortadan dalıp böyle saçmalıklarla forumu kirletmeyiniz...

    hele bi de söz meclisten dışarı die çocukça bi laf hiç kullanmayınız...

    Önder
    Üye
    Darkened
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • Sözüm meclisten dışarı(!), okurken çok güldüm de beliritiyim dedim. Bazı insanlar varlıklarını ispat etmek için ne kadar lüzumsuz çabalıyorlar. Onu dedüydüm de bunu dimek istedüydüm de bıdı bıdı...

    Varlığınızı ve değerli zamanınızı daha faydalı şeyler için kullanmnız dileğiyle.

    Onur
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • işte benim bestenizi savunun dememden kastım buydu arkadaşlar bazı kesimler bunu yanlış anadı...

    ktulu arkadaşımızın dediği gibi kullanılan ekipmanları falan burada belirtseydiniz biz de başta bunu bilerek ona göre yorumumuzu yapardık...

    ama vokalde herhangi bi ekipman olmadığı ve tek ekipmanı gırtlağı olduğu için... onun hakkındaki eleştirilerimi aynen devam ettiriyorum... detone...şarkıların rifleriyle adamın çıkardığı sesler örtüşmüyor... benim düşüncem bu...

    hadi kalın sağ olucakla...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • bestler (bilhassa vokal melodileri) "ihtiyaç molasına" benziyo.beste olarak: yapmış adamlar işte,iyi kötü.ama kayıt cidden kötü.dediğiniz gibi besteleri kötü diye yorumlayamazsınız.mesela Nick Cave'in allah belasını versin:) ama belki de bu sözü "rock n roll" dönemlerinde "rock n roll" için kaç kişi söyledi ve sonradan onu sevdi.Beste çocuk gibidir.Bütün çocuklar tatlıdır.
    özellikle benim gibi sarı olanlar.

    Bence çalışmalarınızda davulla senkronize çalmaya dikkat edin.Biraz daha iyi davullar ve vokallerle,ve düzgün akord yaparak yapılacak bi kayıt piyasada yerini bulur derim.

    Neyse kıymatlı okuyucularım.
    Elbette eleştiri böyle olması gerekir diye bir kuram yoktur.
    mesela
    Nick Cave'in ..... ..yyim.
    demek istediğim şudurki arkadaşlar bu adam niye müzisyen?
    Niye müzikle uğraşıyo.
    ...NİYE!
    Üye
    MSS
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • Ktulu,

    Özelden atacaktım mesajı ama atamadığım için buraya yazıyorum. Müziğe elimizden geldiği kadar zaman ayırıyoruz. Geçen sene zaman darlığından yapmayı planladığımız bar programını yapmadık. Diğer önceliklerimizden vakit buldukça müziğe yöneliyoruz.

    Vokal vb. gibi eleştirileri dikkate alıyoruz. Teşekkürler tekrar belirttiğin için.
    "Arka" ya gelince.. Davulcumuz bu şarkıyı pek sevmiyor ve uyduruk da olsa elimizde bir kayıt oldugu için o şarkıyı bu demoya koymadık. Bizim en önde tuttugumuz şey bu demo hazırlasnırken herkesin içine sinmesiydi. Bir grup üyesinin istemediği şarkıyı koymak olmazdı. Elimizde hazır durumda 16 beste olduğundan hiç kaydı olmayanları tercih ettik.

    O şarkıdaki vokal sorunu büyük ölçüde giderildi, vokalin sesine göre tüm müziği yeniden aranje ettik.

    Kaliteli ekipman konusuna gelince.. Kendi harçlıklarımızla biriktirdiğimiz paralarla ekipman alıyoruz. Okudugumuz üniversiteler (koç, sabancı) ve harcayabileceğimiz para dengesi arasında pozitif bir korelasyon yaratmak yanlış. Nitekim bu üniversitelerde burslu okuyan öğrencileriz, bu bakımdan malesef imkanlarımız da sınırlı..

    Kayıtta ucuz processor dediğin Digitech RP 200A (yaklaşık 300$) kullanıldı. Analog pedal fikri hoş bir ayrıntı olabilir, şayet öyle bir maddi imkanımız olursa denemekten keyif alırız bir sonraki kayıtta.

    Görüşlerin için tekrardan sağol..
    Üye
    xeroquark
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • Fetullah Gülen'le uğraşacağınız zamanı müziğe ayırsaydınız daha adam akıllı bişeyler çıkardı.

    Vokal her an "detone". Denildiği gibi akor problemleri bile var. Davul adam akıllı tonlama yapamıyor. Back vokal'in tonları çok kötü (Geçmiş). Geçmiş parçasının riffleri güzel. Çalan arkadaş da temiz çalmış.

    Ayrıca demoya koymadığını "arka" parçası beste olarak çok daha iyi diğer parçalardan.. Vokal yine kafa seslerinde batırıyo ama beste olarak diğer parçalardan 2 yıldız daha üstte.

    Arka parçasında sanırım ucuz bi processor kullanılmış. Çok dijital bi tonu var. Ama kaliteli bi anlog pedalla reverb sesleri alsanız harika olur.

    Dediğim gibi Arka parçanız hepsinden daha iyi ama nedense demoya koymamışsınız.. Demo parçalarını dinleyince biraz hayal kırıklığına uğradım ama arka'yı dinleyince; sadece "Şaşırdım" ... :)

    Biraz daha kaliteli bi ekipmanla "arka" gibi parçaları çalışın derim. Hem sabancı üniversitesinde okuyorsunuz sanırım.. 150$'lık processorlerle bu iş yürümez...

    (Demonun kayıt kalitesinden olduğunu sanmıyorum sesteki o dijitalliğin...)

    Demoya 2 yıldız, arka parçasına 4 yıldız veriyorum. (amatör bir grup olarak)
    ___________________________________________________
    Virtual Violence
    (Vokal)
    http://vv.garaj.org
    Üye
    Ktulu
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • şarkıları savunmak zaten bu şarkılar çok iyi bakınız süper die yapılmaz...bunlar bunlar yapıldı bunlar kullanıldı şöyle düşünüldü ondan böyle falan die anlatılır...

    heralde ilk benimle birebir temasa geçtiniz ve detaylı fikrimi istediniz ben de söledim...

    bu demonuz gerçekten kötü...ha bu da demek olmuyo ki gelecektekiler de kötü olacak...onun içindir ki benim yolunuz açık olsun demem... ok?

    bundan sonra gerçekten sağlam bişiler ortaya çıkarttınızda haberimiz olsun ... burda kimseyi yermek için yorum yapmıyoruz sadece fikrimizi sölüyoruz , zaten sizin de bu demoları buraya koyma nedeniniz bu değil mi...

    bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • Darkened,

    Biz şarkılarımızı seviyoruz ki onları bu demoya koyduk. Onları savunmak gibi bir şeyimiz olamaz, müzik de diğer tüm sanatlar gibi görecelidir. Yani senin iyin benim kötüm, benim beyazım senin siyahın olabilir. O yüzden şarkıların savunulacak bir tarafı yok, biz begendik şarkıalrımızı. Olumlu tepkiler aldık oturduk böyle birşey çıkardık. Takdir etmek veya etmemek size kalmış.

    "Şarkıları korumak" adı altında çıkıp "şarkılarımız süper, siz anlamıyorsunuz" demek kadar çirkin ve burnu havada bir davranış bize yakışmaz.

    Biz profesyonel yorumlar başta olmak üzere tüm yorumları dikkate alıyoruz. Ama tabi ki her yoruma cevap vermiyoruz. Yorumun kalitelisi var kalitesizi var. "Şarkılar kötü, vokal berbat.. neyse başarılar" tarzı yorumları tabi ki dikkate almayacağız. Ancak daha detaylı yorumlar oluyor onları konuşuyoruz tartışıyoruz.Gerekirse bire bir temasa geçip fikirlerini daha çok anlatmasını istiyoruz. Demoyu çıkardık ortalıktan uzaklaştık, değil durum. Birçok eksiğimizi gördük, öğrendik. Ve ileride yapmayacaz bunları tekrar.

    Bu bizim ilk demomuz, devamı da gelecek yapmak istediğimiz tarz "geçmiş" şarkısına daha yakın. Ama deneysel müziği daha sonrasına bırakmak için daha pop/rock tarzı şarkılar seçtik. Kendimizi bir sonraki demoda daha iyi ifade edebileceğimizi düşünüyoruz.
    Yıkıcı eleştirilere kulaklarımız tıkalı.. Mor ve Ötesi'ni düşünün.. İlk albümlerini dinleyin bir de son albümlerini.. O zamanki durumlarını ve şimdiki hallerini düşünün...

    Teşekkürler

    not: darkened grubun ismi "uzak iz" değil "uzak". demonun ismi "iz"..
    Üye
    xeroquark
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • olm ezdiniz adamları bu kadar da üstlerine gitmeyin lan... :)))

    adamlar müzik yapmayı bırakacaklar wallaha... :))))
    Üye
    Darkened
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • bu mu alternative?? kötüsünüz, kusura bakmayın. ...

    hmmm, vokal kötü ya da.
    yaw tam tam kestiremedim kötü olan bisheyler var; ama bulamıyorum.. Albüm kapaana yazık olmuş =))
    Üye
    gooch_v2
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • http://students.sabanciuniv.edu/~korayk/

    mp3leri burda =)) hataya bakın. kendi adamları bütüm mp3lerini yayınlıyo. cık cık cık. yazık
    Üye
    gooch_v2
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • benim dikkatimi çeken bir başka husus da şu...

    burada iyi kötü bunca yorum yapılmış...ama hiçbir grup üyesi de biz burdayız bakın şarkılarımızıın arkasındayız suvunucuyuz dövünücüsüyüz çalıcısıyız söyleyiciyiz demedi...

    insan yaptığı şeyin arkasında durur...beğenilmeyen noktalar varsa bunları dinleyiciye anlatır...şöyle şöyle yapıldı kayıtlar böyle oldu die ama hiiiiiçççç...

    yalan oldu uzak iz yalan oldu...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • hımmm özgün değil yani ortamlarda ki 1234123423 tane gurubun yaptığıyla aynı , bunu iyi yapabilmişmiyiz ? diye sorarsanız evet yapabilmişsiniz. illa eleştiri isterseniz.

    Vokal şan dersi alsa falan . iniş çıkışlarda sesini bilip öyle iniş çıkışlara girse.
    gitarist hatasız gibi ama tonlar da sorun var(akord sorunu bile var)
    gerisi normal.

    Kolay gelsin.
    (MOR ve ÖTESİ olmaya çalışmışsınız gibi geldi bana ???? )
    Üye
    kaplumbaa
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • kimse kimseyi kandırmasın..
    Üye
    AMOR
    Tarih
    11 Mart 2005 00:00
  • büyük bi kesimce beğenilmedi şarkılar...

    bunların içinde ben de varım...

    şevkle dolmak isteyen insanın ilk önce ortaya güzel bişeyler koyup sonra takdir beklemesi gerekir...ortada bişi olamayınca takdir de gelmez tabii ki...

    şevk kırmaya da gerek yok aslında ...

    gayretiniz çabanız için teşekkürler beyler...

    yolnuz açık olsun uzak iz grubu...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    10 Mart 2005 00:00
  • İnsanların şevkini kırmamak için belli bir seviyenin üzerinde yorumlar yapılmalı.

    Takdir edilmek ve şevkle dolmak isteyen insanlar da bir yapıtı paylaşmak istedikleri zaman, yapıtın müzikal kalitesinin ve dinlenebilirliğinin belli bir seviyenin üzerinde olup olmadığına iyi karar vermeli.

    Daha iyi olması dileğiyle, aynen devam.

    Saygı, sevgi.

    Onur ERBAŞ
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    10 Mart 2005 00:00
  • vasat..daha iyisi olabilir..gitar tonları vs.vs..yinede tebrikler cesaretinizden ötürü...
    Üye
    AMOR
    Tarih
    10 Mart 2005 00:00
  • Fena değil...
    Arkadaşlar KAyıtlar kötü ama dinlenebilecek bi şarkı..
    Çok sert eleştiriler yapmayalımm...
    Üye
    System666
    Tarih
    9 Mart 2005 00:00
  • Sound olarak kötü ayrıca kayıtta kötü.İyi bir tonmaster bulun bence.Ama yılmak yok!!
    Üye
    arslan_ahmet
    Tarih
    9 Mart 2005 00:00
  • çok güzel başarılarınız devamını dilerim umarım diğerki projelerinizde dinamiğiniz daha iyi olur ...
    Üye
    lelacag
    Tarih
    8 Mart 2005 00:00
  • az önce şarkılarınızın hepsini indirmeyi tamamladım. bu sırada hepsi aynıyı dinledim ve çok beğendim. şimdi de geçmiş'i dinliyorum, daha farklı ve sert, ama o da çok güzel olmuş.
    hepinizin ellerine sağlık, çok da profesyonel bi çalışma olmuş.
    devamını bekleriz...
    Üye
    pekiyasonra
    Tarih
    8 Mart 2005 00:00
  • bence gayet kötü şarkılar...hem çalgı hem söz bakımından...

    neyse ne diyelim yolunuz açık olsun gençler...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    8 Mart 2005 00:00
Toplam 38 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler