Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Roxy Müzik Günleri Başlıyor! (Yarışma Bilgileri)

15 Mart 2005 00:00
Roxy Müzik Günleri başlıyor!

Kendi müziğini yapan müzisyenleri, dinleyiciler ve sektörle buluşturan bir platform olan Roxy Müzik Günleri başlıyor.

Müzisyenlerin, müziğin her türünde, sadece kendi besteleriyle katılabileceği 10. Tuborg Roxy Müzik Günleri, bu yıl da genç yetenekleri müzik yapımcıları ile buluşturuyor. Geçmişten günümüze Roxy Müzik Günleri’nin anlatıldığı 10.Tuborg Roxy Müzik Günleri’nin tanıtım toplantısında, geçtiğimiz yılın birincisi Dejavu da bir konser verdi. Tuborg sponsorluğunda gerçekleşen 10. Tuborg Roxy Müzik Günleri’nin ödül töreni ise 18 Mayıs’ta yine Roxy’de düzenlenecek.

Birçok sanatçı ve grubu müzik dünyasıyla tanıştıran Roxy Müzik Günleri, 10 yılda aralarında Teoman, Kurban, Cold House, Bağdat Avenue, Replikas, Direc-T, Dejavu gibi günümüzde beğeniyle dinlenen ve kendi dinleyici kitlesine ulaşmış pek çok isme sahne oldu.

İlk kez 1996 yılında “gerçek anlamda müzik düşünen ve üreten herkese” yapılan içten bir çağrıyla başlayan Roxy Müzik Günleri, 2004 yılında İstanbul dışındaki şehirlerden de büyük ilgi gördü. Ankara, Bursa, İzmir, Trabzon ve Kars’tan toplam 184 başvuruyla rekor bir katılıma ulaşan Roxy Müzik Günleri’ne bugüne kadar 797 müzik grubu, 3800 müzisyen katıldı. Roxy Müzik Günleri’nde 122 grup finalde yarışma hakkını elde etti, 594 müzisyen sahne aldı. Roxy Müzik Günleri’ne yaklaşık 17.500 müziksever de tanıklık etti.

Nasıl katılacaksınız?

10. Tuborg Roxy Müzik Günleri’ne katılmak isteyen müzisyen ve grupların en az iki parçanın yer aldığı demo CD’yi, müzik tarzı ve grubu anlatan tanıtıcı bilgiyle birlikte 21 Mart-8 Nisan tarihleri arasında "Roxy Kulüp Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak No:1-3 Beyoğlu" adresine ulaştırmaları gerekiyor. 11-12 Nisan 2005 tarihleri arasında yapılacak elemelerin ardından, finaller 9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

10. Tuborg Roxy Müzik Günleri jürisi şu isimlerden oluşuyor: Kaan Yüceil (Roxy Club), Taner Öngür (Moğollar), Dinç Toğrol, Murat Hasarı (Müzisyen), Güven Erkin Erkal (Radyo D), Ömer Ahunbay (Elec-Trip Records), Şafak Ongan (Dream TV), Hakan Tamar (NME), Mehmet Tez (Aktüel), Melis Danişmend (Radikal), Nilhan Durmuşoğlu (Basatap) ve Selim Göncü (Türk Tuborg-Carlsberg).

Ayrıntılı bilgi için:

Tel: 0212 249 13 01
E-posta: [email protected]
Web: roxy.com.tr

Kaynak: e-kolay.net

Yorumlar

  • ya bu başvuru formunu bulamadım gitti.bana yardım edecek varmı_?
    Üye
    namusuzşeytani
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • böyle kaliteli bir yarışma düzenldiği için roxy çalışanlarına teşekkür ederiz.rınt grubunu taksim tunelde duzenlenen festivale katılmıslardı ordan tanıyoruz.garajda roxy müzik günleri ile ilgili yarısma sonuclarına bakmak ıcın gırmıstık bızım arkadaslarımızda gırmıstı kaznamamıs üzülmüştük rınt grubunun kazandıgını görüncede cidden kendi arkadaşlarımız kazanmış gibi sevindik.rınt grubunun vokalistinin adı yanılmıyorsam murat olabilir.sahne performansı cok ıyı şov yapıyor cidden grubuyla bir bütün..mükemmel bir grup nırvana soundunda başarılarının devamını diler ve kliplerinide seyretmenizi öneririm tv.seyretmiştim.umarım laik olduğu yere gelirler.cunku ciddi anlamda profesyoneller sıkı gruplar ...cok mutlu olduk kazanmalarına ses rengi olsun soylemıs oldugu sarkılar olsun ınsanı baska dıyarlara götüyor..roxye tesekkürler.
    Üye
    arway
    Tarih
    3 Mayıs 2005 00:00
  • Ah be abi, roxy müzik günleri dediler nisanın 8 in de son başvurular mış nisanın 2 siydi fırsat bu fırsat dedik, üç kuruş borç bulduk studyoya girdik parçaları çalıştık. Nisan nın 6 sında ucuz maliyetli bir kayıt yaptık.. gönderdik ama 7 nisan da güven abimizin dream tv deki programın da duydum 22 sine ertelenmiş başvurular. tabi üzüldüm okadar zaman da daha iyi bir kayıt yapabilme imkanımız olacaktı..ama bir kez yaptık diye beklemeye koyulduk ayın 22 sinde roxy den mail geldi ek teki basvuru form unu doldurup gönderin diye, Hevesle doldurup gönderdik gözümüz ayın 28 ine cevrildi tabi bekliyoruz sonuçları..27 gecesi yine güven abinin tv programına kilitlenip belki söyler diye beklediysem de nafile. Tek yapmam gereken şeyi yaptım sabah çabuk olsun diye bayram gecesi gibi erkenden uyudum ama ne uyku 5 dakikada bir uyanıp saate bakıyorum sabah nezaman olacak diye saat 4 gibi yataktan kalkıp başka türlü vakit geçirmeye karar verdim.. sabahın 7 sine kadar dayanabildim sonra internet cafeye gidip sonuçlara bakacaktım içimde bir umut vardı ..internet cafe 8 gibi açıldı .. roxy nin sitesine girdiğim de umutlerim hayal kırıklarına döndü daha da üzüldüğüm şey izmirden sadece Müge şenler in kazanmasıydı.. Bugun ayın 29 u her an bi değişiklik olabilir diye bir umutla yine roxy nin sitesini tıkladığımda mugenin de finale katılmayacağınu onun yerine istanbuldan başka bir grubun seçildiğini gördüm en azından İzmirden birinin seçilmesi güzel dii.... Müziği bırakmayı bile düşündüğüm şu saatlerde bu yazıyı yazmayı kendime bir borç bildim.. finalist arkadaşlarıma başarılar diliyorum.. çok merak ediyorum Yavuz çetin neden intihar etti acaba ...
    Üye
    ecel
    Tarih
    29 Nisan 2005 00:00
  • Stüdyo Jokerstore 10. Tuborg Roxy Müzik Günleri’ne katılacak gruplara indirimli demo kayıt yapacak…

    5-18 Mayıs 2005 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Roxy Müzik Günleri için son katılım tarihi 8 Nisan.

    Katılıma destek adına Jokerstore’da gerçekleştireceğiniz demo kayıtlarının saat ücreti 25 YTL.’dir.

    Yarışmaya katılmak için başvuru formunuzu 8 Nisan’a kadar Roxy Ofis’e ulaştırmanız gerekiyor. Demolarınız Roxy’e tarafımızdan ulaştırılacaktır.

    Jokerstore Prova ve Kayıt

    Turnacıbaşı sok. 12/3-4-5 Beyoğlu

    Ayrıntılı Bilgi için Tel: 0212 243 53 72

    Bol Şans !!!!
    Üye
    JKS
    Tarih
    28 Mart 2005 00:00
  • syd barrett nikli arkadaşın dediklerine katılıyorum. cümbür cemaat durumları var. ama bu onların hatası değil, türkiye dünyanın en çok hamili kart yakınımdır muahbbetinin döndüğü ülkelerin başında gelir.
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    20 Mart 2005 00:00
  • Keza şu linkteki haberde de aynı şeyi yapmışsın Erencim.

    Onur

    http://www.garaj.org/haber/4704/manga-deja-vu-balans-taksim-istanbul.htm
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    18 Mart 2005 00:00
  • "...örneğin ben de EREN KÖMÜRLÜ olarak malmsteen tadında bestelerimle bu yarışmaya katılmayı düşünüyorum.", "30 mart saklıkent upload da eren kömürlü konseri var beklerim."

    Ben senin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum Eren. Tartışma ortamına çevirmek istemiyorum anasayfayı ama bu ne ki? Malmsteen tadında bestelerim var. Konserim var. Eyvallah da reklam da bir yere kadar.

    Saygı, sevgi, kaygı, baygı.

    Onur

    Not: Normal bir yazı içinde insanın adını soyadını özellikle büyük yazması da ayrı bir hoş. Ne oldum delisi olmamalı.
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    18 Mart 2005 00:00
  • arkadaşlar ağzı olan yorum yapabilir ama sizin sevmediğinizi seven insanlarda var.örneğin ben de EREN KÖMÜRLÜ olarak malmsteen tadında bestelerimle bu yarışmaya katılmayı düşünüyorum.büyük ihtimalle yaptığım müzik genel formata uymayabilrceğinden iyi bi derece yapamıycam.ama her nekadar olayın tekniğinde olsamda olayın populistlik kısmında olan yarışmaya katılabilecek arkadaşlara bi şey demiyorum her türlü müziğe saygım var ama şu an en çok saygıyı gitarda hız sınırlarını alt üst etmiş micheal romeo ya duyuyorum.30 mart saklıkent upload da eren kömürlü konseri var beklerim.ön grup:keen
    Üye
    nere
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
  • ben bu roxy müzik günlerinde kaliteli müziğe bakıldığına inanmıyorum..ve hatta torpil döndüğünü düşünüyorum..gerçi geçen senelerde çıkan gruplar gayet kaliteli (direc-t hariç)..fakat son 2 senedir işler öyle görüldüğü gibi değil bence..bu yüzden roxy yi protesto ediyorum kendi çapımda!..
    Üye
    SydBarrett
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
  • Arkadaşlar 8 nisan 2005 tarihine kadar stüdyo CROSS'da tüm demo kayıtlar 15 ytl 'dir.Bu bir kampanyadır. ROXY'ye katılıcak arkadaşlara duyurulur..
    Üye
    CROSS
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
  • çıktı; nekropsi.
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
  • bekle ve gör(NÜ)
    Üye
    onsky
    Tarih
    15 Mart 2005 00:00
  • kurban, pickpocket
    Üye
    REthink
    Tarih
    15 Mart 2005 00:00
  • replikas dışında adam gibi bir grub çıkamadı şurdan :)
    Üye
    kafa-yok
    Tarih
    15 Mart 2005 00:00
Toplam 14 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler