Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Okay Temiz Ritm Atölyesi @ Kirpi Dome

3 Mart 2003 00:00
Tarih: 15.03.2003
Saat: 20:30
Park Orman - Kirpi Dome
Maslak / İstanbul
Gişe telefonu: 0212 328 2000

Okay Temiz ve Ritim Atölyesi, bugüne kadar gerçekleştirdiği birçok konser performanslarını daha da genişleterek bir ritim festivaline dönüştürmeyi hedefliyor...İlki geçen sene 11 Şubat 2002’de CRR’de gerçekleştirilen "Ritim Günü" konseri, bu sene "15 Mart 2003"te Park Orman/Maslak’ta ASTRA ZENECA sponsorluğunda bir kez daha karşımızda olacak... Konser yine profesyonel ve amatör ritimcilerin birlikte üretmeleriyle, ünlü caz ustası Okay Temiz, Senegalli talking drum ustası Yamar Thiam, Kübalı Latin Perküsyonist William Richard Cordaso, Keşanlı asma davul ustasi Hacı Rüstem Çembeli, Sofyalı davul ustası Stoyan Yankoulov, Vocal - Conga’da Bulgar Elica ve bu ustalarla birlikte yaklaşık 100 Ritim Atolyesi katılımcısından oluşacaktır...

Üç yılı aşkın bir süredir farklı mekanlarda sürdürülen Okay Temiz Ritim Atölyesi’nde her yaştan ve her meslekten ritimseverler haftanın belli günlerinde bir araya gelerek Okay Temiz’in yönetiminde vurmalı çalgılar ve değişik ritim aletleri ile müzik yapıyorlar. Grubun “Ritim Günü” konseri projesinden başka, 13 Temmuz 2002’de İstanbul Caz Festivali kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilmiş olan konserinin yanısıra daha birçok konserleri ve gecen sene çıkmış olan bir de albümleri var.

Soğuk hava ve uzun süren beyaz günlerin getirdiği rehavet ve kar yorgunluğunu atıp, yaz mevsimine enerji toplamak isteyen İstanbullular için kaçırılmaz bir fırsat.

Gecen yil oldugu gibi bu yıl da "ritmin" yanında olan Astra Zeneca sponsorluğunda "Kalbinizin Ritmini Yakalayın"..

GRJ :: Okay Temiz

Bu doküman Okay Temiz Ritim Atölyesi Halkla İlişkiler departmanı tarafından hazırlanmıştır.

Yorumlar

Taze haberler