Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Demo :: Escape To Darkness - Harmful Thoughts

16 Mart 2005 00:00

Escape To Darkness grubunun Harmful Thoughts demosunun içerdiği parçaları alttaki linklere sağ tıklayıp, hedefi farklı kaydeti seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


Harmful Thoughts
:: Escape To Darkness
:: Harmful Thoughts
:: Just For Relax
:: This Was Her Last Letter
:: Victim And Killers
:: To Be With You Again

Büyükçekmeceli grup Escape To Darkness, 7 Mart 2004 Büyükçekmece Sahili'nde kurulmuştur. Batuhan Sezer ritm gitar, Emrah Özgören bas gitar, Erkan Sönmez bateri ve Ertunç Taner vokal olarak görev almışlardır.

Grup Eylül ayında ilk demosunu çıkarır. Ardından Erkan ve Emrah'ın eski grup arkadaşı Onur Kalkan gruba solo gitarist olarak dahil olur ve Ertunç gruptan ayrılır. Grubun yaş ortalaması 17'dir ve 6 sı kayıtlı 12 bestesi bulunmaktadır. Tüm şarkılarının söz ve müzikleri gruba aittir. Kaydedilen şarkılar Harmful Thoughts isimli bir demo oluşturur.

Grup demo kaydedildiğinde henüz tam kadro olarak 1 aylıktı. Ayrıca bas gitar stüdyoda çıkan bir sorundan dolayı evde kaydedilmek zorunda kalınmıştır ve istenmeyen bir ton çıkmıştır ortaya.

Grubun 6 yeni bestesi vardır ve yaz aylarına doğru yeni solo gitaristi ile birlikte bu şarkıları kaydetmeyi düşünmektedir. Her türlü aksiliğe rağmen demoda gerçekten çok güzel besteler bulunmaktadır.

Yorumlar

  • selam öncelikle batu demonuzu ilk dinleyenlerden biri olarak beğendiğimi sana söylemiştim bunu yaşadığınız bir çok aksiligi göz önünde bulundurarak söylüyorum ya sana dersaneden sonra ulaşamadım bana ulaş bys
    kayhan
    Üye
    spiderboy1438
    Tarih
    3 Haziran 2006 00:00
  • ama ben neden bdinleyemiyorum ???hep hata verioo....daha önce demoları indirmiş olan arkadaslar bana geri dönerseniz sevinirim...bi zahmet...
    Üye
    adalona
    Tarih
    17 Haziran 2005 00:00
  • ben çok sevdim. vokal james hetfield tarzı bence hoş olmuş...
    Üye
    X_Person
    Tarih
    20 Mart 2005 00:00
  • 3 saat içinde linklerin hepsini düzeltiyorum. özür dileriz :(
    Üye
    kickyourazz
    Tarih
    18 Mart 2005 00:00
  • linkler k1r1k sarkiler indirelemiyor.
    Üye
    kaplumbaa
    Tarih
    18 Mart 2005 00:00
  • guitar_pantera hak vermek zorundayım vokali beğenmedim ya da en azından bu tarz müziğe uymamış diyelim punk söleseydi uygun olabilirdi, birde vokal çok geride kalmış gitarın sesinden duyulmuyo adam gibi ama müzikler güsel
    Üye
    moop
    Tarih
    18 Mart 2005 00:00
  • bence vokal şarkıların en ilginç (güzel olarak9 kısmı olmuş ... bence gayet iyi kendini biraz daha eğitirse güzel bi vokal olabilir rahatlıkla...

    tonlama vevurguyu doğru yerlere koyduğu anda sesinin ahengi hiç fena değil....

    ben pek metallica ya benzetemedim... açıkçası...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    17 Mart 2005 00:00
  • ya daha igrenc sesli bi vokal olamazdi bence.ya bu arkadas nie sarki soluyor ki ya.baska vokal bulunca bence yoksa bu grup batar:)onun disinda tarz metallica ya benziyo cok fazla sarkilarin gidisi falan.sarkilar birbirine acayip benziyor.
    yinede basarilar..
    Üye
    guitar_pantera
    Tarih
    17 Mart 2005 00:00
  • vokal kendini biraz eğitirse yorumu güzel aslında gerçekten iyi müzik için aynı şeyi söyleyemiyicem müzik malesef biraz fakir ama zamanla oturur başarılar...
    Üye
    wreath
    Tarih
    17 Mart 2005 00:00
  • Darkened grubumuz bu şarkılar kaydedildiğinde tam kadro olarak toplam 1 aylıktı. ayrıca rifflerin birbirine benzediği doğru çünkü bestelerin hepsi tek bir kişi tarafından yazıldı. bir de tek gitar olduğu için şarkılar biraz yavan kaldı. bass sorunumuz zaten belirtmiştim evde kayıt etmek zorunda kaldık stüdyodaki bir arıza nedeniyle. grubu dağıtmak gibi bir düşüncemiz yok. artık yeni şarkılarımızı ortak yapıyoruz. yorumların için sağol.
    Üye
    kickyourazz
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
  • Bütün şaarkılarınızı dinledim gençler...

    Hepsi birbirine benzeyen şarkılar olmuş öncelikle dikkatimmi çeken bu...

    vokalin sesi bence değişik ve güzel duruyor şarkılarda değişik bir hava vermiş...

    gitar riflerini beğenmedim şahsen...daha güzel rifler kullanılabilirdi...

    bateri düz gidiyor hep aralardaki ataklar ve yükseliş inişler yok bu bence büyük bi eksiklik...

    bass sesleri gerçekten oturmamış şarkıya ... zaten bassları bastırmak için elektro seslerini yükseltmişssiniz kayıt alırken...
    bir başka dikkatimi çeken bu oldu...

    ama yaşlarınız dediğinize göre gerçekten küçük bu yaşta bu kadar yol almak da güzel bişi...

    bu grubu dağıtmaz beraber bişiler yapmaya devam ederseniz zaman geçtikçe bi tarz yakalıcaksınız uyumu yakalıcaksınız sonra işleriniz çok daha kolay olacak...

    başarılar gençler...
    Üye
    Darkened
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
  • Onur merhaba. şimdi düşündüm, "..demoda gerçekten güzel besteler bulunmaktadır" demekle hata yapmışız. sanırım orada her türlü aksiliğe rağmen demodaki şarkılar üzerinde çok büyük uğraşlar verilmiştir ve ilk deneyim olduğu için heyecan verici olmuştur deseydik daha doğru olurdu.

    senin de söylediğin gibi biraz erken olabilir ama bizler de dışarıdan gelecek tepkiyi merak ettiğimiz için böyle bir şey yaptık. çünkü haberde de belirttiğimiz gibi 6 adet yeni şarkımız var ve en kısa zamanda bir demo daha kaydedeceğiz. yeni demomuzu burada alacağımız eleştirileri göz önünde bulundurarak kaydetmek istedik. yorumların için çok teşekkür ederiz E.T.D grubu olarak. unutmadan, yanlış düzeldiğine göre senin yorumların nelerdir şarkılar hakkında?

    bu arada ben de Onur :)
    Üye
    kickyourazz
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
  • Yaşlarınız çok büyük olmamasına rağmen iyi bir aşama kaydetmişsiniz. Yine de demo için beklenebilirdi biraz daha kanımca.

    Herkes bir takım aksiliklerle karşılaşabiliyor, bunları "yaşanmışlık" adına bir avantaja dönüştürmek mümkün müzik aracılığıyla.

    Son olarak grubun bir üyesi olarak "...demoda gerçekten çok güzel besteler bulunmaktadır." demek biraz gereksiz. Bırakın o yorumu başkaları yapsın, hiçbir zaman "budur olmuştur" demeyin (böylesiniz demiyorum yanlış anlaşılmasın) o noktada bitersiniz, ufak bir tavsiye sadece. İyi çalışmalar.

    Saygı, sevgi.

    Onur
    Üye
    sdqantaris
    Tarih
    16 Mart 2005 00:00
Toplam 13 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler